ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

AUTOCRITICA A L?ESGLÉSIA

Sense categoria

La visita del cap de l’església catòlica, el Papa Ratzinger a Estats Units ha portat situacions tenses, com la reunió a Boston amb víctimes de pederàstia.

 

Efectivament, les contradiccions d’aquesta església  anomenada Catòlica son moltes i variades, una cosa es el missatge que promou la seva fe, o sigui amor, perdó i fraternitat entre els homes basats en una història que ha perdurat al llarg dels temps, i l’altra l’ús que n’han fet al llarg dels segles.

 

Aquesta reunió amb el President Amèrica  Bush, precisament un home sense mases escrúpols, i amb una llarga llista de crims executats per la seva gestió amb guerres  per purs interessos, no em sembla la millor manera d’engrescar els fidels d’aquesta religió.

 

L’altre capítol, es la rebuda de les víctimes de pederàstia per part de membres d’aquesta església a Amèrica.  No son un, ni dos, sinó molts casos d’aquesta colla de depravats que abusant de la bona fe de molta gent han arribat a límits intolerables.

 

La denuncia, autocrítica i acció de la justícia hauria de ser fulminant, amb aquestes ments malaltisses que al llarg dels segles, han provocat guerres en nom del seu imaginari amb una operació de marketing espectacular, persecucions a gent innocent per intentar pensar per si mateixos, execucions sense contemplacions, com amb la crema de bruixes i heretges a la foguera i el suport a tot tipus de règims dictatorials a canvi de quotes de poder a utilitzar contra el poble.

 

 

Un petit estat al Vaticà ple de riqueses, evidentment mai compartides i l’obligació amb estats laics com l’estat espanyol de subvencionar-los amb un greuge comparatiu amb altres religions.

 

Es un món que fa por, amb un Papa de Roma amb una passat relacionat amb el règim nazi i que donar a veure la fragilitat de la ment humana davant de l’adversitat, i on molts busquen pau i consol on realment hi ha guerra i corrupció.

 

El missatge de fons es bo, tot hi que la història en que és sustenta, ningú l’ha demostrada mai del cert, però aquests representants no es mereixen res mes que la indiferència i el menyspreu en molts casos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.