ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ASSEMBLEA SAGNANT BLAUGRANA

Sense categoria

Aquest dissabte es va celebrar l’assemblea ordinària de l’entitat, que segurament representa més, o es més coneguda pel planeta, com es el Barça.  La nova junta de Sandro Rosell, va proposar una decisió als compromissaris que diuen pionera, com es la demanda de responsabilitat contra l’anterior junta de Joan Laporta, i un balanç econòmic negatiu. En un moment dolç com viu el club, aquesta decisió que sembla més presa des de la rancúnia o des d’interessos ocults, pot desestabilitzar un rumb triomfant amb un clar exemple del poc seny que demostrem, a pesar de la fama que en tenim.

Desprès d’haver aprovat els nous números presentats per la Junta, i d’un discurs amb pros i contres sobre l’acció judicial per part del president, els 1093 socis presents, van votar a favor de l’acció per 468 a 413 vots i 113 en blanc, donant llum verda a la proposta, i on la mateixa junta ha repartit el vot entre el si i el blanc.

 

Crec que la mediocritat d’una nació sense estat que te molt clar que els seus llocs de poder han de seguir unes directrius de submissió i un ideari, que en el cas de Joan Laporta no ha esta així, ha demostrat que la seva defensa de Catalunya com a subjecte de ple dret, ha anat lligat a una època d’èxits sense precedents, i posar el club amb la primera línia mundial sense renunciar al seu lloc de procedència, i reivindicar-lo com qualsevol altre club del món, fugint d’aquesta grisor catalana permanent.

 

Deixant de banda la seva gestió, amb encerts i errades, sembla curiós que una moció de censura contra l’antic president amb un 60% favorable, fruit dels milers de vots dipositats, no van tenir cap efecte, ja que no s’arribava al mínim exigit per forçar la destitució, i ara 400 socis que no arribaven ni al 50% de l’assemblea estiguin facultats per prendre una decisió, que dividirà el barcelonisme, crea un precedent perillós, dona carnassa als enemics naturals del Barça, i pot tornar a portar al club a la deriva i victimisme  habituals abans de Laporta.

 

Els entesos amb lleis, trauran mil i un arguments, articles, impugnacions i altres consideracions, però crec que la junta donant a aprovació els comtes rectificats, i obviant els que va deixar l’antiga junta, ja ha comes una greu irregularitat, i ha influït directament amb les posteriors  decisions. No donar a la junta sortint la oportunitat de defensar-se davant el soci no es ètic, i prendre decisions d’aquesta mesura que en la majoria dels casos duraran anys, i posaran en safata a tota la caverna mediatica les noticies blaugranes en els jutjats, i no en el terreny esportiu, poden fer molt de mal a la entitat, com reconeixia el mateix Xavi en el dia d’ahir.

 

Els odis personals mai son bons consellers, i el suport de determinats grups a aquesta junta, que clarament volen perjudicar el pas polític del president blaugrana fan olor de socarrim. Actuar amb seny i calculant les conseqüències forma part de qualsevol gestió, i en aquest cas i un cop més ens tirem pedres contra el nostre propi terrat, per les misèries humanes que venen donades per aquesta falta de poder real del país, que vol actuar i vendre una puresa que es converteix amb irresponsabilitat.

 

En definitiva, i deixant a banda el personatge Laporta, el que en sortirà escaldat de tot plegat es el club, que sembla no sap com aturar aquesta primera línia mundial on esta situat, i que sembla no es vol creure que pugui ser el seu paper amb normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.