ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ANNA TERRÓN: LA REPRESENTACIÓ INVISIBLE

General

La delegada del govern de la Generalitat a la Unió Europea, membre del PSOE-C, Anna Terrón es un perfecte exemple de com no representar els interessos del territori què t’ha escollit per realitzar aquesta tasca.

Respecte a la il·lusionant manifestació a Brussel·les del 7 març, la representant del nostre govern ha comentat què no sap que es vol reivindicar, ja què Catalunya i el català estant perfectament reconeguts a Europa, què la iniciativa no provenia del govern, i què els que l’han convocada ja sabran que en volen treure. No va acabar aquí la cosa, ja que respecte als candidats sobiranistes d’Esquerra i Convergència a les Europees, va advertir què no farem amics,  ni en traurem res de portar la nostra micropolítica a Europa, ja què Brussel·les no es un altaveu.

 

Us imagineu qualsevol representant de qualsevol estat renegant de la seva funció principal, què es defensar els interessos d’aquest, jo francament no, i la conseqüència directe seria el cessament immediat, cosa què en un govern de fireta, i amb una identitat totalment servil i acomplexada no passarà pas, i aquesta senyora podrà seguir en el seu càrrec deixant anar perles delirants com aquestes, ja què ningú li demanarà responsabilitats.

 

Ella sap perfectament que anirem a reivindicar a la capital del la Unió Europea, un projecte polític totalment legítim, i què fins que no es demostri el contrari, única via de sortida a l’atzucac que esta sotmès Catalunya.  A mesura que s’acosta el dia aquest acte tant incòmode pel socialisme català i totes les ments hispano addictes, va cremant en els seus subconscients, ja què l’últim què volen es que Europa sigui conscient del nostre problema, i aquest cop el filtre espanyol no podrà ser utilitzat per fer-nos invisibles.

 

Respecte que Catalunya i el català estant perfectament reconeguts, no se si se’n riu de nosaltres o es un insult mes cap a la nostra intel·ligència, però li recordaria que Europa es dels Estats, ho deixava ben clar la fallida Constitució Europea, i que el mateix president Pottering va deixar molt clar en la seva visita a Barcelona, que la llengua catalana no era oficial perquè no érem un estat, i apart perquè el govern espanyol encapçalat pel seu partit no te la més mínima intenció de fer possible la oficialitat del català.

 

Si això es esquizofrènic, la recepta de no portar els nostres problemes a la Unió per part dels nostres representants ja ratlla el deliri, ja què la pregunta seria si no ho fem nosaltres qui els portarà, el representant d’Eslovenia per exemple, jo crec que no, i la següent pregunta seria, si no poden expressar els nostres problemes, i la llengua i el territori ja estan perfectament reconeguts, de que ens serveix la Unió Europea.

 

Considero molt greu que hores d’ara ningú hagi donat un toc d’atenció i un cessament fulminant a aquest càrrec de la Generalitat, ja què la nostra imatge se’ns deteriora, però ni ella ni altres comentaris què aniran en augment aconseguiran frenar una iniciativa què ha de marcar un abans i un desprès del procés cap a l’Estat Propi, i la denuncia a aquesta gent que no volen què sortim ni alcem la veu contra aquesta Espanya, què com a projecte per nosaltres ja fa temps que esta enterrat i fora de servei.

 

 

 1. Si m’ho permets
  Intentes aplicar raonamets lògics de comportament, això ho ha de fer en Junqueras o qualsevol candidat que es presenta a unes eleccions, però tu no ho has de fer.
  Aquesta púrria del PSOE-c no enten els raonament de la lògica, precissament perquè són elements a sou per a tergiversar-la.
  Et poso un exemple:
  Imagina’t que t’ofereixen com a a la senyora Terrón un sou de 12.000 euros mensuals pel cap baix, però has de dir el manual que Ferraz o Nicargua et passa.
  A més a més disposes de 300 perodistes a sou i tots els aparells de l’estat al servei de la teva causa.
  I a més quan et rellevin et trobaran alguna ambaixada o un lloc al consell d’administració d’una empressa d’energia o d’alguna caixa. Fàcil no ?
  Aquí no valen raonament lògics, l’únic que val és la denúncia del lladronici, de la complicitat amb la submissió i dir les coses pel su nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.