ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

AMENAÇA MAFIOSA

El portaveu Popular Pablo Casado segueix amb la seva actitud mesquina i miserable i respecte la decisió del President del Parlament Roger Torrent ha dit que recordi que te 2 fills i ja sap el que li espera, apart ha recordat que Puidgemont no pot ser President.

Realment, quan es creuen totes les línies vermelles del sentit comú i de la convivència, es fa molt difícil trobar solucions entre les dues parts. Personatges com Casado es permeten comentaris mafiosos i amenaçadors com aquests al més vell estil d’altres regims. De fet es el mateix senyor que ja ens va dir que el President no acabes com Companys. El més preocupant es que comentaris com aquests no escandalitzen a ningú a l’altre costat i que en qualsevol Estat normal i democràtic inhabilitarien la seva persona per qualsevol càrrec públic amb cessament o dimissió immediata.

A aquesta Espanya del tot s’hi val, on el Govern espanyol amb el suport de la resta de forces i aparell de l’Estat ha pres la deriva autoritària i repressiva contra Catalunya, veiem com la coacció les amenaces i el xantatge son la seva forma de fer política, ja que per exemple si agafem la frase literal, ens donaria a pensar una cosa que ja sabem, que la separació de poders es totalment nul·la i tot forma part de la mateixa estructura. Una estructura podrida on la democràcia ha fugit per cames per no tornar.

Realment, no es pot apel·lar a un diàleg o a fractures de societat inventades, ja que paraules tant brutals com les del portaveu popular no son ni poden ser acceptables i molt menys normalitzades Aquesta es la seva manerea d’entendre la democràcia i sobretot de respectar el vot i la sobirania popular reflectida en un Parlament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.