ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ALTERNATIVA ESPANYOLA: NO GRÀCIES

Aquest cap de setmana hem vist com allò que alguns diuen alternativa al Partit Popular, o sigui el PSOE per governar Espanya i poder veure un tracte i diàleg diferent definitivament s’ha enfonsat, si es que algú encara hi confiava, la llista de mals a combatre per parta del nou líder socialista Pedro Sanchez el converteix en la versió rejovenida de Mariano Rajoy. Cap diferència.

Efectivament, el llampant nou líder que diuen ha de modernitzar el partit socialista ha deixat clar que diferent cara i mateix missatge nacional que els Populars i mateixa visió restrictiva de la democràcia que els Populars. En el seu discurs diu que s’ha de combatre uns determinats mals com son entre d’altres: La crisi, l’atur, la violència de genere i l’independentisme.

O sigui la violènica de genere equiparada a l’independentisme, tota una declaració d’intencions que poc te a veure amb dretes o esquerres, i si molt amb una visió clarament deficitària de la democràcia, un pensament únic que no varia en el temps i un poc o nul respecte a la ciutadania catalana que francament ja fa fàstics.

Segur que l’entesa amb els Populars es total. La seva visió global va en la mateix direcció, de fet nomes cal veure les incorporacions a la Direcció per la part catalana amb noms com Carme Chacon o Pere Navarro, precisament no coneguts pel seu respecte a la societat catalana i la seva petició de dret a decidir el seu futur.

Per uns som nazis i pels altres maltractadors de parelles, tot això per atrevir-nos a demanar democràticament per la força del vot i pacíficament amb mobilitzacions d’una gran part de la població catalana el nostre dret a decidir el nostre futur polític.

Algú que es pot dir democrata te cap dubte del seu vot al 9 N.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.