ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ALBERTO FERNANDEZ DIAZ I LA SEVA DERIA NACIONALISTA

General

Aquest representant del PP a Catalunya, segueix amb els seus deliris nacionalistes espanyols quan demana que no es polititzi els noms dels carrers a Barcelona, per haver aprovat els dedicats a Ernesto Che Guevara i Vicenç Ballester Camps, creador de la bandera estelada, símbol de la Independència.

Acusa al PSC de fer seguidisme d’ERC, i demana abans dedica carrers a personatges com Jacques Costeau, Xavier Cugat o Juan Pablo II, com arguments principals  per protestar pel tema.

 

Ballester i Camps, es considerat el creador promotor de la bandera independentista catalana amb el triangle blau i l’estel blanc, i ara una comissió n’ha celebrat el centenari. Va ser un polític català que desprès de la primera guerra mundial va impulsar l’entrada de Catalunya a la societat de les nacions, i les seves reivindicacions i actes polítics li costaren una condemna de presó, al mateix temps fou col·laborador de diverses revistes catalanistes, i president de Unió Catalanista entre moltes altres coses.

 

Crec què es de justícia que ara amb el centenari ja celebrat, i com a símbol de la nostra lluita per la llibertat, ha acumulat mèrits suficients per merèixer aquest reconeixement, al igual que el Che Guevara, tot una icona de la Revolució contra el capitalisme i l’opressió dels pobles.

 

Respecte als raonaments de Fernandez, estant en la seva línia habitual, i on tot el que no fa lluir la seva estimada Espanya es  ràpidament criticat, mai l’he sentit queixar-se dels símbols franquistes què encara formen part del nostre entorn, ni del regim dictatorial que com tots sabem es el predecessor del partit que ell representa, i on càrrecs importants amb una democràcia de debò haurien de passar pels jutjats pels seus fets en el passat com el Sr. Fraga com a mes destacat, però ves per on aquí quan parlem de recordar la història que ell sempre nega i què gelosament vol amagar, surt l’esperit  intolerant que porta a dins.

 

Pel que fa als noms proposats, home Costeau o Cugat han estat noms importants en les seves respectives professions, però Juan Pablo II que jo sàpiga no ha fet cap mèrit per merèixer un carrer, i menys en un estat teòricament laic, i on el cap d’un grup religiós anomenat església catòlica amb totes les connotacions negatives al llarg de la historia que arrossega, i on no ha fet res que qualsevol altre mortal no pugui reivindicar en forma de carrer.

 

En definitiva una mostra mes de l’odi a Catalunya, i tot el que pugui recordar la seva identitat separada de l’Estat que actualment ens ocupa i menysprea, i on la critica al PSOE-C es ridícula, donat què pertanyen al mateix bàndol amb els mateixos objectius respecte al territori, i es absurd que intentin marcar diferencies que no existeixen a la realitat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.