ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ADEU ALS SIMBOLS NACIONALS, UNA COSA MENYS

General

Segons una nova filtració de la deliberació del TC contra l’Estatut a la Vanguardia, què sembla que te línia directa amb el tribunal de la vergonya espanyol, els símbols de Catalunya què estan reconeguts com la bandera, la festa i l’himne ja no poden ser nacionals, i passaran a ser una anècdota més del folklore català.

Efectivament, el Constitucional s’oposa a que Catalunya tingui símbols nacionals, i tant sols salvarà la frase humiliant, aquella què diu que recollint els sentiments del poble, un dia el Parlament va declarar Catalunya com a nació en el preàmbul, ja què no te validesa jurídica.

 

La majoria conservadora i part de la progressista estan d’acord a eliminar aquest terme, què aquí tenim associat a la senyera, la diada de l’11 de setembre  i Els Segadors. La discussió es centra en anul·lar la expressió “símbol nacional” com anticonstitucional, o fer una interpretació limitadora deixant clar què no pot anar en cap text legal.

 

Com mes detalls coneixem, les previsions mes pessimistes sembla que quedaran curtes, i mitjançant anul·lació o interpretació la voluntat popular quedarà totalment esquarterada i adulterada sense contemplacions. Concretament en aquest punt que avui hem conegut, el deliri nacional espanyol arriba a límits difícils de comprendre, i la seva pretensió es esborrar totalment qualsevol rastre de diferencia identitaria amb la uniformitat de l’imperi costi el que costi, amb unes decisions esperpèntiques i antidemocràtiques per un tribunal totalment deslegitimat, i que sí alguna cosa te de positiva es posar data final a la etapa autonòmica,  i on davant el repte i desafiament llançat la societat civil catalana per fi te que donar el cop de puny damunt la taula, i posar fi a aquesta farsa, demanant alternatives per sobreviure a aquest genocidi delirant de l’imperialisme espanyol més ranci.

 

 Les opcions son clares, acatar i dimitir de la nostra identitat acollint la seva com a nostra, i oblidar la nostra historia, cultura, llengua i institucions per passar a formar part del gran imperi espanyol com a ciutadans de segona, o senzillament iniciar un procés de desobediència civil que obligui als nostres polítics què donada la seva mediocritat encara buscaran excuses per evitar l’enfrontament, a donar la cara.

 

No volem cap referèndum sobre la sentencia de l’Estatut, ja que seria perillós per la desafecció, i una pèrdua de temps total, volem poder decidir lliurement el nostre futur, i en cas de què la majoria ho vulgui, ser un estat mes de la Unió Europea, i donar per acabat aquest període negre de la nostra història per obrir un nou full del llibre encara per escriure de la nostra dilatada carrera al llarg del temps, i aquest cop recuperant la nostra llibertat desprès de gairebé 300 anys i amb els nostres símbols aquest cop sí , nacionals.

 

Per acabar un agraïment a tots els lectors del bloc per haver arribat a les 30000 visites a les entrades d’aquest espai, què pretén posar el seu granet de sorra per portar aquesta nació allà on no havia d’haver sortit mai.

 1.    AIXÒ PASSA PERQUÈ VOLEM NOSALTRES QUE PASSI. PERQUÈ PER SOBRE

  LA BANDERA HI HA LA CARTERA. EL NOSTRE ÉS UN GOVERN ESPANYOLISTA.

  TOT L’ENGRANATGE SOCIAL I ECONÒMIC DE LA NACIÓ CATALANA ÉS 

  ESPANYOLISTA. ESPANYA QUE ÉS UNA NACIÓ DE NACIONS PERSEGUIDES,

  SEMPRE HA ESTAT MÉS PROPERA AL FEIXISME QUE A LA DEMOCRÀCIA I A LA

  LLIBERTAT. L’ENCARNACIÓ DE L’ODI CONTRA CATALUNYA ÉS EL PP. ELLS

  VAREN LLANÇAR L’ESTATUT DE CATALUNYA A LES MANS DEL NACIONALISME

  ESPANYOL I DE LA DRETA EXTREMA. ESPANYA ÉS L’EXEMPLE EUROPEU DE

  LA MEDIOCRITAT I EL SUBDESENVOLUPAMENT EN TOTS ELS SENTITS. SOM

  LA RIALLA D’EUROPA. PER  FORÇA. PER LA POR ETERNA. CATALUNYA AVIAT

  SERÀ UN COMENTARI FOLKLÒRIC. PERQUÈ NOSALTRES VOLEM. PER LA

  COMODITAT. PER EL VIDEO…I PER TANTES VANALITATS INÚTILS. I PER NO

  PARLAR EN L’IDIOMA DE LA NOSTRA NACIÓ.

     EFC

  —————————————————————————————————————————————————————————-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.