ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ACCIONS DE LLIBERTAT

El tall de la frontera de la Junquera organitzat per Tsunàmi democràtic es un acció que demostra com es pot trobar la llibertat i com els relats de cada lloc segueixen el seu curs.

Efectivament, la demostració de força al Pertus es un avís de la lluita que ens espera, no podem esperar res de les negociacions dels nostres partits, més pendents de no perdre unes institucions ja de per si sense gaire funció que de seguir amb el nostre objectiu fins al final.

Atacar l’economia nomes s’aconsegueix amb accions com aquestes o amb altres infraestructures claus com l’aeroport i que demostres com es incontrolable un territori quan aquest decideix sortir del guió marcat independentment de les misèries dels nostres polítics.

Un altra cosa es el relat que es faci del tema, veiem com a Madrid s’intenta amagar uns fets tant greus com aquests i com els nostres partits hi passen de puntetes més preocupats per les seves cadires autonòmiques aconseguides a Madrid que per seguir la ciutadania.

Aquestes eleccions veiem com provoquen la primera víctima en la persona d’Albert Rivera i un partit amb descomposició, un comiat que ni tant sols ha estat digne, ja que hauria d’haver estat a la nit electoral i on la misèria del personatge marcat per un odi sense fre i una deriva cap a l’extrema dreta que finalment l’ha condemnat , ja que la gent prefereix l’original que una mala copia, i on els interessos de poder marcats per les empreses de l’IBEX marquen el full de ruta i els seus protagonistes.

De fet els mitjans son una eina més d’aquest Estat de deriva democràtica i on els fets de La Junquera son notícia als principals rotatius estrangers i son obviats a una premsa espanyola que a l’estil Pedro Sanchez tampoc agafa el telèfon i tergiversa el problema polític català amb un relat fantasiós i cínic.

Realment, el moment es ara, i cal seguir les mobilitzacions per donar lliçons als nostres partits i la funció que realment els toca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.