ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

A POR ELLOS AMB PREMI

Els policies que van aplicar la repressió violenta contra la població que teoricament defensen i que van violar els drets humans amb imatges que mai oblidarem amb una actuació pròpia de qualsevol dictadura, ara tenen premi en forma de vacances pagades i homenatges beneïts per l’associació hotelera de Múrcia, Ajuntaments i la mateixa delegació del Govern espanyol.

Es calcula que 210 agent desplaçats a Catalunya per l’1 O i les seves parelles gaudiran d’un cap de setmana gratuït amb el beneplàcit com ja he dit abans del Gremi hoteler, Ajuntaments i Delegació del Govern a Múrcia, fins hi tot els organitzaran un sopar de Gala i diverses activitats lúdiques i culturals amb el que diuen un merescut homenatge per la gran tasca feta davant el desafiament independentista. De fet va relacionat amb les condecoracions entregades pel Ministeri de l’interior on pegar ciutadans i concretament catalans va servir pel premi i on curiosament cap Mosso que va participar a l’operació contra els atemptats a Barcelona no en va tenir.

Una nova vergonya democràtica que deixa ben clar que el “a por ellos” es la manera de tractar la població catalana. Aquests salvatges vestits de policies, pagats amb els nostres impostos i que com a funcionaris tenen la tasca de protegir-nos van perpetrar el dia 1 d’octubre una violació contra els drets humans sense precedents i una violència desmesurada amb el resultat de més de 1000 ferits per intentar impedir el dret a vot de la ciutadania pacífica i democràtica. Unes imatges que a pesar de la negació de les mateixes per part espanyola han donat la volta al món i que res tenen a envejar altres indrets del món denunciats continuament per la Unió Europea.

Una repressió que ara Múrcia dona premi, en un clar delicte d’odi, ara que esta de moda aquest, i una falta de respecte absoluta a la ciutadania que va veure impotent com s’atacaven els seus drets amb un clar abús de poder del Govern espanyol i la seva renúncia a fer política i donar via lliure a la repressió i al feixisme que alguns creien oblidat.

No premiar als Mossos que van actuar contra els atemptats jihadistes a Barcelona i que van acabar amb un temps record amb els culpables i van gestionar la situació admirablement es un nou acte d’odi que cap Estat podria entendre, excepte aquells que renúncien a la democràcia i apliquen la xenofòbia contra una part del seu territori.

Es el “A por ellos” amb premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.