ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

87 MILIONS DE VERGONYES

La compareixença del Ministre Zoido ahir va treure el pitjor que un ser humà pot fer. Intentar justificar el que no te justificació, amb el caràcter greu que tractem dels drets humans i el seu respecte per damunt de tot.

Ahir el Ministre que va portar segons ell uns 6 mil agents a Catalunya durant més de 3 mesos com a resposta política espanyola per impedir el dret a decidir amb el seu vot dels ciutadans catalans. Es parla d’uns 87 milions de despesa que van servir per no trobar cap urna, per provocar una violència desmesurada i atroç contra la població indefensa amb el resultat de més de 1000 ferits i finalment per no impedir el mateix referèndum amb més de 2 milions de vots.

Els arguments son que va ser una actuació proporcional, negant les imatges i milers de videos que han circulat per tot el món i que han provocat repulsa i estupefacció, parla de professionalitat i ordre judicial, quan vam veure uns salvatges carregats d’odi vestits de policia apallissant la gent injustificadament, ja que les persones radicals que ens diu organitzades a les escoles encara ningú les ha vist mai. Posa el referèndum al nivell dels assassinats d’ETA en el seu dia i per suposat zero autocritica i perdó per les persones afectades.

Un exercici de mala fe i cinisme per justificar uns fets de la vergonya amb el consentiment de la Unió Europea, que tal com fa amb els refugiats simplement no protegeix a les persones, en aquest cas els seus ciutadans d’Estats amb una feble cultura democràtica i unes formes semblants a qualsevol dictadura per solucionar conflictes pel poder de la violència repressiva contra la seva mateixa població sense escrúpols. Unes imatges que han evidenciat el cinisme del Govern espanyol i les seves institucions i partits que han validat aquestes actuacions fora de tot sentit comú i amb un clar atemptat contra el drets humans, demostrant que som tots els catalans per aquest Estat.

Alhora, una clara mostra d’incompetència, ja que no van assolir aturar el referèndum, ni trobar les urnes per celebrar-lo per molts esforços que hi van abocar.

També, un clar exercici de malversació de diners públics, amb una xifra vergonyosa pagada per tots els espanyols, inclosos els catalans per exercir la violència gratuita contra la ciutadania i negar la seva funció, que es fer política.

En definitiva, 87 milions de vergonyes que deixen ben clar el nostre paper dins l’Estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.