Els directius de la SEAT indepes principatins?

Nota de premsa de l’ACN:

Un directiu de Seat assegura que no hi ha cap cotxe amb nom de ciutat catalana perquè ‘nosotros somos españoles’

“Berlín.- El president del consell d’administració de Seat i membre del consell del grup Volkswagen a Wolfsburg (Baixa Saxònia) ha dit que ‘s’estan barallant’ pel nom de la berlina que el fabricant d’automòbils amb seu a Martorell traurà al mercat a finals d’any. Francisco García Sanz ha afirmat entre rialles que ‘se’ns han acabat els pobles i les ciutats’. Quan l’ACN li ha indicat que no hi ha cap model amb nom de ciutat catalana, l’empresari ha respost ‘nosotros somos españoles’. Francisco García Sanz ha fet aquestes declaracions en una trobada amb corresponsals de premsa a l’ambaixada espanyola, a Berlín.”

Quina lectura en podem fer? Si no considera les ciutats del Principat Espanyoles… ÉS INDEPE!!!!

Llàstima que indepe Principotí (serà Convergent?) per què ja fa tard… Seat ALTEA (Marina Baixa, i per més inri… on va desembarcar Batista Basset, el general Maulet que la va liar a la tardor de 1705 [si Al Tall i la història no ens enganya]) i el ja clàssic EIVISSA (encara que li espanyolessin el nom).

… aix la patronal …

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *