La revolta Tailandesa en fotos independents

Les grans agencies continuen fent seguiment de la revolta contra la dictadura Tailandesa, encapçalada fa uns anys per un grapa de monjos budistes i que aquests dies s’ha radicalitzat amb la mobilització dels anomenats camises vermelles. Fa dies que volia parlar de les agencies independents, i Tailàndia em dona una oportunitat d’or. Una d’aquestes agencies, Demotix, fa prop d’un any que ofereix la possibilitat de distribuir treballs de manera autònoma tant per a professionals com per a aficionats a la fotografia. Aquest dies, les imatges que arriben des del continent asiàtic són espectaculars, en alguns casos petites joies.

En un moment en que el fotografia de premsa està en crisi (econòmica, de creixement, de qualitat…) potser cal plantejar-se que fer i com aprofitar les eines que tenim.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *