Censura al MuVIM

La veritat no em va estranyar res la censura que ha patit l’exposició “Fragments d’un any – Imatges 2009” al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat. Després del darrer any (o darrers anys) polítics al País Valencià al més pur estil Corleone, només podia faltar això, imposant un silenci. Per sort, la societat valenciana ha reaccionat com millor sap fer-ho. La Unió de Periodistes valencians ha rebut un allau d’ofertes d’espais per mostrar-la, i alhora l’expo i les fotos censures s’han publicat ja de manera integra. Desenes de persones se l’han publicada al seu Facebook, Vilaweb les mostrava ahir al vespre, i fins i tot hi ha una reproducció del catàleg al Issuu. Quan aprendran que quan una societat es viva, no hi ha qui l’aturi?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *