EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

Ni mentides ni mentider

Publicat el 29 d'abril de 2018 per aka61

 

En els temps en que vivim, on la tecnologia i els arxius gràfics son les eines que ho demostren i tot ho queda enregistrat, no podem nadar contra corrent. El ja famós núvol que ningú coneix on para però del que tots en parlen, és un bon lloc per a deixar la petjada. Tractar de mentider o dir d’algú que diu mentides, és una acusació massa greu per a fer-ho alegrament i des d’un mòbil. No parlem de la quantitat de faltes d’ortografia que s’acostuma a emprà des d’aquest mitjà de divulgació.

És així, que sempre hi ha el que porta una mala relació amb les xarxes i com els pactes de govern ens poden arrossegar a que ens recordin el que has fet o dit abans de fer-te soci d’aquell que era l’enemic a batre… ens trobem que els papers es barregen. D’aquí ens trobem ara que en Peter Pan i el Capità Garfi ja no es barallen i ara son col·legues. Que en Pinotxo i l’Stromboli surten junts de festa o que la Caputxeta Vermella i el Llop van plegats de vacances a Fuerteventura. El mon està canviant i ai, la memòria. Que ràpid oblidem.

Doncs si senyor, posats a dir. Diré que tenim polítics avorrits i avorrits que juguen a fer política. No se que és pitjor. Al meu poble en tenim algun. I com de jove va estar mestre i després va passar a ser funcionari de la administració, en els seus temps lliures va agafar de hobby jugar a ser polític. I aquí el tenim. Jugant la partideta. Hi ha qui mata el temps jugant al mus. Hi ha qui es tira a jugar a la botifarra. Els intel·lectes juguen a escacs i els últims fan política.

I ara parlem del POUM. Si, el que va estar aprovat el juny del 2010. Aprovació inicial. La qual cosa vol dir que en el moment de tornar a parlar de POUM s’ha de començar des d’aquí. Res de tornar a començar, com les tres anteriors ocasions en les que es pagaren fortunes per projectes que mai es varen consolidar. No és iniciar un procés que ens portaria molt temps i nomes manca un any de legislatura. Recordeu que el maig del 2019 hi ha eleccions municipals, si l’article 155 no ho atura. Si senyor tinent d’alcalde. Que potser no s’ha llegit la documentació?. Que potser no s’ho expliquen tot?. Ai, que el soci juga amb dues manilles. Per cert, te collons. No eren vostès molt izquierdosos i mai pactarien amb els convergents?. No deia això?. Doncs miri, han pactat i el convergent és el primer tinent d’alcalde. Te més títol que vostè.

Vosté senyor tinent d’alcalde, ha de fer un foradet a la memòria. I si no, ja s’ho recordo jo. Al Sesrovirenc nº 216 de la cinquena etapa ho explica clarament. I vostè ho denunciava. Si, si. El que jo he dit, també ho deia vostè l’any 2010. Busqui, busqui. Segur que ho troba. Així que vagi al tanto no li fotin un mal tanto. Jo no em refiaria gaire del seu soci.

Per cert, al juny del 2008, jo ja en parlava en aquest bloc.

https://blocs.mesvilaweb.cat/aka61/?p=96641

Documentació a les xarxes:

  • Entesa penjava el Programa de Participació Ciutadana de l’any 2008. Si, si, Entesa. Aquí teniu el link.

http://www.entesaxses.org/mediapool/76/767609/data/POUM/Avance_POUM_2009/PROGRAMA_PARTICIPACIO_POUM_SES_2009-2025.pdf

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.