EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

L’ORNIVIRENC

Publicat el 12 de maig de 2018 per aka61

Estimat i benvolgut senyor alcalde, miri. Com s’ho diria jo. Tinc davant meu el darrer numero del Sesrovirenc. Que vol que li digui. Jo crec que ni el veritable Peter Pan ho podria fer millor. Si. Ho dic de tot cor. Ni el major dels herois d’en Marvel ho faria millor. Que va. Ni l’autèntic ni inimitable Superman ho aconseguiria. Ha deixat de ser el noi del poble. Aquell que ho aconseguia tot i que mai tenia un no, malgrat que després fos incapaç de complir el que havia promès i sempre estava disposat a saltar-se els protocols tècnics i administratius de la hisenda pública per a fer un foradet als desitjos personals d’algun amic o conegut. Si senyor. Ha pujat el llistó a superheroi. Benvingut al mon virtual de la ciència ficció.

En primer lloc, lleig. Molt lleig. No se qui li assessora, però utilitzar la publicació oficial de l’ajuntament per a publicar una taula comparativa de l’abans i el després en matèria d’indemnitzacions del conjunt de regidors, vol dir que és ètic?. O una miqueta ètic?. O simplement, creu que és una xicona moral fer-ho quan venim d’on venim, amb unes indemnitzacions descomunals cobrades pels socialistes i el noi del sucre verd i amb molta iniciativa i agafades amb pinzes des del 2012 al 2015. Creu que un alcalde i tot el seu equip, al costat del departament de premsa i comunicació, tots plegats es poden rebaixar tant com a fer una cosa d’aquestes?. Qui controla els continguts?. A qui vol convèncer amb aquest article?. Igual el que hauria d’haver fet és posar les hores que els regidors d’Esquerra cessats pel 155 Sesrovirenc li dedicaven i li segueixen dedicant a la política municipal i comparar-lo amb les hores que li dediquen els actuals regidors i regidores. Que li preguntin a la senyora de la neteja de la tarda vespre amb la que acostumaven a tancar el xiringuito per les nits.

Per cert, posats a fer podria publicar una cosa mes xula. Fer “quesitos”, una gràfica potent. Separar per regidors i regidores. Potser no s’ha adonat, però a l’anterior equip de govern format per 9 regidors, hi havia 5 dones i 4 homes. I a la foto d’ara hi ha 6 mascles i dues dones. Ummmm, sap això de la paritat com va?. I dels tinents d’alcalde actuals, cap dona.

I un altre coseta. He llegit que l’objectiu que tenien vostès en els dos primers anys d’aquesta legislatura era reduir el deute en un 70% i tot gràcies a l’aprofitament industrial de Can Margarit?. I que ho han aconseguit!!!!. Qui, vostès?. Però carinyu, a qui vols enganyar?. Com pots tenir la barra de dir això. Tu saps que és el 70% del pufo que tenies creat al maig del 2015?. Gràcies per reconèixer la feina que Esquerra ha realitzat durant el temps en que hem estat a l’alcaldia, però no cal que ens lloes tant, xiquet. Que el 70% del pufo socialista son 20 milions!!!!. I que molt del mèrit ha estat dels tècnics. Que els diners no han caigut del cel!!!!. Gestió noi, gestió!!!!.

Tu saps el que ens vàrem trobar a l’aterrar?. Que vàrem tenir que decidir en pagar la seguretat social de Maig o pagar la paga extraordinària d’estiu del 2015. I el tip de treballar, de posar mesures al desgavell, prioritzar despesa, donar solució als innombrables contenciosos oberts amb la residència, ajuntaments veïns, polígons il·legals, contractes vençuts i caducats, etc…. I ara surt dient tanta i tanta parrafada, quan el que hauries de fer és amagar l’ala i anar fent via cap al País de Mai Mes, on també podries convidar a fer el viatge sense tornada al Capità Garfi i a la resta d’indis, fades i sirenes.

Adrià Companys

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.