EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

LA CONSERGERIA

Publicat el 11 d'abril de 2018 per aka61

He escoltat les declaracions d’un ministre espanyol i al principi he dubtat. No pot ser. Vols dir que ha dit això?. Vinga va. Que estic carregat de punyetes. Llavors ha estat el moment de les reflexions personals del dia.

Tindran raò els de casa quan diuen que estic mig sord. Segons ells, em criden i no contesto. I quan diuen que estic mig sord, que volen dir?. Una orella si i l’altre no?. La meitat de cadascuna?. Molta mandra anar al metge, la veritat. Entre el nefroleg, l’oculista, el dentista, el dermatòleg i ara, nomes em faltava buscar hora pel otorrino. Que tinc l’agenda plena!!!!!!.

Abans de donar-ho per tancat, he fet un darrer intent. He cercat la noticia i he trobat el video de les declaracions. Ostia. No estic sord!!!!!. El ministre ha dit el que les meves orelles han escoltat. No hi ha cap dubte. Fot-li canya Pou!!!.

Estimat senyor:

Bona tarda, sap vosté el que és una Conselleria?. A Catalunya el que tenim son Conselleries. Intervingudes, de moment. Així és. Del que vosté ha dit, en ple fervor, és un altre cosa molt diferent.

Segons vostè,  per a posar un referent a la seva partidista visió dels fets narrats, ha parlat de la “Conserjeria de Economia”. Segurament a l’edifici d’Economía hi ha una Consergeria. Però dubto que es pugui ficar tota la gent que estava davant de la Conselleria aquell dia del mes de setembre. I pel que puc imaginar, impossible que dos vehicles de la GC estiguessin aparcats al seu interior. Una ficada de pota, no creu?.

I vull deixar clar que la feina del Conserge és una feina molt poc valorada, i que sovint son els que mes tecles toquen de tota una empresa i els que menys cobren. Mireu el mediàtic Emilio i el seu pare Mariano. Mal vivint en un espai de 25 metres quadrats i fent les tasques de Conserge les 24 hores del dia.

I s’ho dic en veu baixeta. Quina putada que s’ho digui un catalufo com jo. Que malgrat tot, parlo bastant be la seva llengua i la escric millor que la meva. Perquè a la meva época em prohibien escriure en la meva llengua i m’óbligaven a fer-ho  en la seva. Si fa memoria se’n recordarà.

Potser, producte del 155, tinguin pensat convertir la Conselleria d’Economia en una Consergeria. No puc deixar de pensar que hauria estat si en lloc de confondre-ho en una Consergeria, ho hagués confós en una Coqueteria. S’imagina?.

Anirem tocant el dos. Tot això obra un ventall de qüestions.

Significa això que la d’Interior la convertiran en el “Patio de Luces”. La de Sanitat en “El Lavabo Público” i la de Salud, en “La Cocina”. Doncs no se com ens ho farem quan arribi a la Secretaria General de l’Esport, perquè el nostre pis és petitet i no puc imaginar on podrem fer-ho.

Vostè que creu?. Com?.

L’home diu que “basta de pitorreo”, que a fer esport ens anem al gimnàs.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.