EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

FER CAMPANYA

Publicat el 11 de febrer de 2018 per aka61

Això de les campanyes, son una cosa molt rara. Campanyes per vendre una cosa, campanyes per a governar o no un país, campanyes per a ser alcalde/essa. Tot son campanyes. La de la vacuna de la grip, fins i tot tenim foie-gras de campanya.

Les campanyes, en general, son moments molt concrets en els que hi ha algú que t’ofereix tot allò que la resta de l’any t’ho nega. Hi ha campanyes de temporada, campanyes d’any a any i campanyes de quatre anys!!!!. El que en diuen Campanyes de Legislatura. I d’aquestes en voldria fer cinc cèntims.

A les campanyes de quatre anys ens trobem amb alguns fenòmens de masses. Si, si. Un dia apareix un tipus amb missatges subliminals, que t’ho arregla tot, que et regala duros a quatre pessetes, que no te memòria o si la te és molt selectiva. Inclús pot haver autèntics disbarats i ell, com si res. Allò que en castellà diuen “Borron y cuenta nueva”. I així és algun d’aquests que fan campanya.

Les campanyes de quatre en quatre mai saps quan comencen. Be, si que ho saps. Ho saps perquè poden estar amagats tres anys i fins i tot tres i tres quarts, que de sobta surten de sota les pedres i traient pit, et diuen que sempre han estat al seu despatx per si necessitaves quelcom. Son aquells que et poden escatimar qualsevol cos durant tres anys i el darrer any, fins i tot et pinten el piset si fa falta. I així és això de les campanyes.

A les campanyes en tenim tots dret a dir la nostra. Be, ja no. Com ha quedat demostrat, hi ha una forma immillorable per a que no deixis fer campanya al teu rival. Li montes un no se que, li apliques el no se quanto i quan s’adona compte el tens darrera les reixes, privat de llibertat i de dir la seva. I és que hi ha formes de fer campanya que son en positiu i d’altres en negatiu.

Tu pots dir que ets el millor, o dir que l’altre és el pitjor. I dels missatges subliminals, que?. Que en dieu?. Aquests també en son de bons. Ahhh, i els missatges de la por?. Perquè aquests, en plena campanya, també en solen haver.

Doncs no m’enrotllo mes, que avui és diumenge i demà comença una nova setmana. I prepareu-vos, perquè em pica el nas i darrera l’orella que hi ha qui ja ha començat campanya d’aquestes de quatre en quatre i a partir d’ara el veurem mes sovint fent plaça. Tot sigui per una bona causa. Amb 155 o sense. Esperem que sense. Però nosaltres, els normals i no, no oblidem.

Ayyyy si en Pallach aixeques cap.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.