EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

El Rei Melcior és republicà

Publicat el 10 de gener de 2016 per aka61

Estimat i benvolgut Rei Melcior.

Per començar la meva carta, tres paraules: Gràcies, gràcies i gràcies.

Entenc  que ha estat dificil complir el meu desig venint d’on veniu i sent qui sou. Malgrat els comentaris que heu llegit els darrers dies en el vostre mur i al d’altres, jo mai vaig perdre l’esperança i ara ja ho puc dir perquè jugava amb avantatge. Vosaltres, els Reis Mags, no sou els reis tradicionals, els que molts tenen acostumats a veure a les revistes i a la tele. Els que van de cacera d’elefants, els que viuen de renda o els que es pasen el títol de pares a fills. Vosaltres porteu màgia i esperança a totes les cases.

Ara que ja heu fet entrega de la darrera carta. Entenc el temps que us ha costat, que cada cop en som mes, que en una nit no en teniu prou per a complir els desitjos de tota la gent i que en algun cas, ahir a mitja tarda encara estaveu repartint els desitjos demanats. Us quedava “la darrera carta”.

Jo ho entenc i us vull donar les gràcies perquè heu arribat a temps. I en nom de tots els nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, us vull donar les gràcies. Algú no ho entendra. Com potser que el Rei Melcior ens porti La República Catalana?. Doncs la vida és així. Quan hi ha tantes i tantes cartes que ho demanen, cal entendre que no es pot anar contra corrent i que la màgia d’aquests dies ho ha fet possible.

Mentre el Rei Melcior, a Catalunya, ens ha portat La Republica, hi ha d’altres que, per decret, ens porten un Pla Hidrológic per enfonsar i arruinar les terres altes i el nostre delta.

Que no ens estrany doncs si el Rei Melcior és republicà.

IMG_4710b

 

 

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.