EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

ES PROBABLE QUE NO TINGUEM GOVERN MUNICIPAL?

Publicat el 29 de juny de 2019 per aka61

Probablement el poble no desitgés l’actual govern municipal, si es que hi ha algun “govern”.

Vull pensar que ni els votants socialistes volien un pacte encobert amb la dreta, ni esperaven “recuperar” una aliança Carbonell-Galceran, després de les “floretes” dispensades entre uns i altres. I sempre, parlant en clau poble. Pensant en els sesrovirencs i les sesrovirenques.

Vull pensar que els votants de Ciutadans, tampoc esperaven que el seu grup recolzes als socialistes i menys encara que ho fes compartint sentit de vot amb el malèfic binomi Carbonell-Galceran.

Vull pensar que els votants de “En Comú” o els votants de “La Entesa”, poc esperaven atorga el vot del seu regidor a una “coalició” formada per un de dretes, un socialista i l’ex-alcalde Galceran, tan en boca d’alguns comuners.

De fet, ni el propi departament de premsa de l’ajuntament sap que fer i que posar. Perquè després de 15 dies, la web segueix recordant que el senyor carbonell governa des de l’octubre del 2017.

I les noticies que ens arriben no poden ser molt agradables que diguem. L’ajuntament sense cartipàs municipal, tot per decret d’alcaldia i anem fent. Això és el que volien els votants de Sant Esteve Sesrovires?. Malauradament no existeixen les segones voltes i haurem de controlar el descontrol durant quatre anys si les postures dels que recolzen les polítiques d’en Carbonell no varien.

I una qüestió, en veu baixa, quants dels que heu llegit aquestes línies no us feu la mateixa pregunta que em faig jo. Que ha ofert en Carbonell al Galceran per a que li donés el vot?. Perquè no crec que hi hagi ningú es cregui que la cosa va de gratis.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.