EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

Les noticies

Publicat el 27 de febrer de 2018 per aka61

Les 8:03 del mati. La llum del dia em desperta. Les primeres 24 hores d’ingres superades. La habitacio 633 es petita però acollidora. Tot ho tens a ma. El mobil no para de rebre misatges. Wassaps, facebook, twitter. Agrait de les mostres de la gent.

Donant un tomb per internet i fullejant la premsa, hi ha noticies que esgarrifen i fan por. Han fotut fora el consol de Finlandia perque havien convidat a dinar la Sra. Conesa, presidenta de la Diputació. I això a requeriment del govern espanyol. I a les noticies de la tele no en diuen res. Un problema diplomàtic?. Igual es sintoma que les republiques baltiques no fan costat a les males practiques d’en Mariano i Cia.

Tot el dia veient cadenes espanyoles per la tele t’ajuda a fer un analisi de situació. Nomes porto 24 hores davant del comococos i ja tinc la sensacio regionalista espanyola. Que dolents que son aquests catalans. No fan ni una de bona. I tot perquè critiquen el 155. Que esperaven? Que els apliquessim el 666. Satanas no es ningu al costat de Soraia.

I despres de les noticies estrangeres, agafo el facebook i veig la noticia noticiosa. Despres de fotra fora Esquerra de govern, els socialistes es rodejen de tot lo milloret. Si senyors. Aqui ja no es respecta res. Et poden fotre a parir, insulten a tort i dret. Falten al respecte els treballadors de l’ajuntament per sistema. I Peter Pan fitxa ara al Capità Garfi? . On es la vergonya politica?.

Doncs res, no tindrem plaça 1 d’octubre aquest any. Això si, tindrem 15 mesos amb un govern municipal fet i preparat per a les eleccions del maig 2019. Menysmal que ens va donar temps a legalitzar tot el software il.legal que tenien els socialistes per sistema. El Capità Garfi ja no te excuses. Pot utilitzar el corrector i aprendre a escriure.

#peterpanSES tu no tens la culpa. Els culpables som nosaltres.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.