EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

MALA PRAXI: CANDIDATS ANTICS, PRÀCTIQUES ANTIGUES

Publicat el 7 de maig de 2015 per aka61

10426313_1092631044086239_2742622742962006774_n

Per què no ens sorprèn veure les conductes poc democràtiques que segueixen emprant els candidats perpetus a Sant Esteve Sesrovires. No han evoluciona…t i segueixen amb les seves pràctiques antigues. A 24 hores de l’inici de campanya et trobes que ells ja han iniciat la seva particular guerra de pancartes abans del tret de sortida. Abans de les 24 hores de la nit del dijous dia 7 no s’hauria de  penjar material de campanya, però excusats pel fet que no utilitzen la paraula “”, ens omplen els carrers.

A qui volen convèncer amb aquestes accions?. Potser es creuen els llestos de la classe?.

Els sesrovirencs no es mereixen aquests candidats. La manca de respecte que demostren deixen clar el que poden oferir. Caciquisme?. Totalitarisme?.

Després d’una reunió en la que participaven tots els partits, de forma consensuada s’acorden espais i distribució. A l’hora de la veritat, altre cop els de tota la vida, utilitzen la seva particular forma de fer per a saltar-se normes i acords.

A tota la ciutadania, a tot Sant Esteve, us demanem perdó en nom d’aquesta gent que es pensa que omplint els carrers de cartells, penjant pancartes als arbres –això que son ecologistes i verds- i organitzant actes oficials en plena campanya podran convèncer el poble.

Direu que tots fem política però veritablement hi ha moltes formes de fer política.

El poble és llest i hores d’ara aquests comportaments ja no funcionen.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.