EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

ELS REIS

Publicat el 5 de gener de 2015 per aka61

reis

 

M’han dit que aquesta nit venen els reis i el primer que he fet és dir que avui no eren els innocents. Com volen que vinguin els reis amb la que tenen organitzada a casa seva. Com per a celebracions estem. Entre els elefants, el jove, la filla i la crisi …… ja em direu si tenen temps lliure per anar de visita.

El que m’ha sorprès és que venen a recollir unes cartes dels nens del poble. Amb les noves tecnologies?. Aquesta gent no ha evolucionat i segueixen amb sistemes antiquats. Així els va. Vàrem començar l’any amb el Juanca i acabem amb en Felip. No se. Ho veig tot complicat. No els aniria millor que ho enviessin per twitter, facebook, wasap o simplement per Mail. Amb la que tenen liada igual se’n porten alguna fresca de la gent.

I m’han dit que han organitzat una xocolatada i una rua per a rebre la seva visita. A lo “Bienvenido Mister Marshal”, però si el que volem és que deixin la feina!!!!!!.

I un que sap d’això m’ha dit que venen tres. Tres reis?. Quin lio que tinc. Que han muntat un trio ara?. Leti, Felip i qui mes?. I un és negre?. Ostres. Ara si que tinc un bon embolic. No em direu qui aquesta tarda arriba al poble l’Obama?. Eiiiiii, que us heu equivocat!!!!!!. Que ja no hi ha Ébola a la península. Que heu d’anar mes avall!!!!!!. Que necessiten un miracle a Serra Lleona, Libèria i altres països on es mora la gent i ningú posa remei!!!!!!!.

Si us plau. Que no vingui cap mes il·luminat. Que nosaltres el que necessitem no és un miracle. Be, si. Però un miracle en forma de gestió. No dels que fan llumenetes, et quedes amb la boca oberta i ximpom. No, no. Aquí cal endegar la República Catalana. Això és el que vull jo aquesta nit. Els reis que es quedin amb la Zarzuela.

Ufffff. Quina emoció. M’acaben de dir que els reis que venen no son els Reis de la Zarzuela. Aquests no canten, ni maten animals innocents, ni tenen xoriços a la família. Aquests venen d’Orient i son Mags. Oleeeee. Encara que voldria fer un apunt. Això de l’Orient, veritat que és entre Palestina i Israel?. Oi, que si. Doncs carinyets, vale. Ens deixeu uns regalets per a la canalla i sortiu corrent cap a casa perquè a casa vostra també teniu feina pendent. Molta feina.

Jo, aquest any, un cop m’ha quedat clar que aquests reis no son monàrquics he demanat per a tots vosaltres pau, salut i feina. I una miqueta d’independència, va. De bon rotllo. Ja veureu com ens en sortirem. He parlat amb el rei ros i això ho tenim a tocar. Diu que ll no pot fer miracles però que passat festes, tindrem el regalet. Esperarem. Gràcies rei….. Ups. Ara que penso, el rei ros?. Qui és?. Melxor o Gaspar?. Ho sento. Això de ser daltònic sempre em gasta un mal tant quan menys ho espero.

Sigueu bons terrícoles i els reis de l’Orient passaran per casa vostra!!!!!!!!!!!!. Diuen que venen amb camells. Ostres, no. Calia portar camells?. Vale, vale. Que els porten lligats camí dels Mossos.

Un petonarro terrícoles!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.