la rella

la revista del Lluçanès

2 d'octubre de 2007
0 comentaris

la rella de Tavèrnoles (Osona)

Al desembre del 2005 vam descobrir l’existència d’una revista amb el nom igual i el logo de capçalera ben semblant a la nostra revista quinzenal del Lluçanès. Ens vam quedar en la curiositat.
A l’abril del 2007, poc abans de les municipals, a través de diferents persones, va caure a les nostres mans un nou exemplar de la rella de Tavèrnoles, la número 9.
Llavors vam decidir d’intentar establir lligams més estrets amb aquesta revista homònima de la veïna comarca d’Osona. I ens hi vam posar. Vam enviar una carta a l’ajuntament demanant d’establir un intercanvi regular entre ambdues publicacions. Ara, al setembre, la regidora de Cultura de Tavèrnoles, la Marta Sala Falomí, ens ha contestat i ens ha dit que sí.
O sigui que a partir d’ara, la rella del Lluçanès i la rella de Tavèrnoles estaran una mica agermanades. I nosaltres que n’estem ben contents!
La capçalera de la rella de Tavèrnoles ha canviat el logo, posant-hi la rella que apareix a l’escut del municipi i se la veu més acolorida. Com a bon full municipal, recull la realitat de l’ajuntament i algunes de les novetats que afecten el poble.
La Rella de Tavèrnoles surt cada tres mesos.
Ara, seguirem buscant altres relles que incorporar al club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!