28 de novembre de 2006
General
3 comentaris

28/11/2006

Tot en blanc en un somni. Tot en blanc a la muntanya. La causa de mort més important entre els joves de 15-45 anys és el suicidi. Les radiacions que emeten els diferents aparells elèctrics alteren els neurotransmissors i ens deixen més immnunes davant la idea del suicidi. Potser la caiguda del nostre imperi sigui aquesta. No ens matarà cap estranger, ni tan sols la natura, cap hecatombe, només ens matarem, a poc a poc, sense deixar gaire rastre. Ho hem intentant mil vegades. Amb drogues, legals i ilegals però en va. Ara la nostra tecnologia se’ns rebel·la i ens contamina. Morirem amb l’Ipod posat.

 1. T’asseguro que amb un iPod no mor ningú per radiacions, però els sonotones tindran un mercat fantàstic. Si vols posar un negoci, centra’t en aquest mercat.

  T’asseguro que la generació que està arribant als quaranta comença a tenir problemes de sordesa. Fa vint anys (o més) que les discoteques, bars musicals, etc treballen amb altaveus que expel·leixen més de 80 dB durant més de tres o quatre hores dins dels locals Si per un client ja és dolent, per un empleat ja és la eo…. La hipoacusia farà estralls en la edat madura.

  No sóc metge sinó enginyer, que també mesura nivells de sorolls en  locals, espais públics, fàbriques…

 2. Benvolgut,
  com a promotor de la campanya "Jo també vull un estat propi", a la qual tan amablement et vas adherir en el seu moment, m’agradaria que afegissis el teu bloc a la Xarxa de Blocs Sobiranistes:
  http://www.xbs.cat
  Moltes gràcies.
  Xavier Mir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!