21 de febrer de 2021
0 comentaris

VIOLÈNCIA I OMBRES

M’he mirat una colla de vegades el vídeo de l’acció de la BRIMO la nit de dissabte al Carrer Gran de Gràcia. No s’entén… o s’entén massa.

Les imatges mostren un grup molt compacte de gent, la majoria amb les mans alçades, sense cap mostra de violència aparent, uns metres més avall hi ha una munió de furgonetes i entremig una línia força nombrosa d’agents antidisturbis. Tot d’una, i sense motiu aparent, els agents comencen a repartir llenya contra la gent que reacciona intentant fugir; carrer amunt no poden perquè els han “encapsulat” que és la manera cínica de dir “encerclat” o que els han tancat en un parany, la única sortida és un carrer lateral on a l’embocadura també hi ha agents que així com va passat la gent que fuig sense tampoc cap violència aparent, els va engegant garrotades de manera força gratuïta. A què responen aquestes actuacions?.

La mateixa nit es van trencar vitralls del Palau de la Música; la primera ombra és que no crec que ningú s’imagini un independentista apedregant el Palau, i l’altre ombra és que en aquell moment la manifestació era molts metres lluny. Qui va atacar el Palau?, perquè a nivell oficial ningú expressa cap sospita?.

Massa ombres com per adjudicar la violència als manifestants de manera tan rotunda com tothom està fent.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!