18 de febrer de 2021
0 comentaris

UN ULL MÉS

O menys, depèn de quin costat ens ho mirem. A les manifestacions de dimarts a la nit a Barcelona, una noia va perdre un ull per una bala de “foam”.

Ara haurà de començar un calvari (a part de la pèrdua de l’òrgan) perquè li reconeguin la causa de la pèrdua de l’ull. Veurem experts i comandaments del cos policial brandant els famosos “protocols” on es diu com s’utilitzen les diferents armes, entre les que hi ha les escopetes que disparen aquestes bales.

En altres incidents aquests experts s’han atipat de dir que les armes no es dirigeixen mai directament contra les persones, que els agents tiren al terra perquè rebotin i si arriben a tocar algú ja tinguin la velocitat esmorteïda, etc. etc. Llavors passa que els damnificats per aquestes armes acaben sent tractats com a idiotes als que gairebé se’ls diu que van ser ells que van atacar la bala en qüestió o que van anar expressament a posar l’ull a la trajectòria del projectil.

Per aclarir com actuen segons quins policies: al TN vespre de dimecres es veu perfectament un agent apuntant i disparant amb una d’aquestes escopetes estant dret i tenint-la en posició horitzontal; suposant que hagi arribat a tocar algú, difícilment ho haurà fet després de rebotar al terra. No sé si els Mossos van ser mai nostres, el que sí que està clar és que ara no en són.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!