1 de maig de 2021
0 comentaris

POLÍTICA

Aquesta setmana es va publicar que els partits polítics de Catalunya rebran més de dotze milions d’euros en subvencions; els diputats cobren el sou que cobren (no el discuteixo) i a més tenen molts complements com ordinadors, telèfons, despeses representació, de desplaçaments, etc. etc., que fan que el sou els quedi pràcticament net.

Els diputats tenen despatxos al Parlament i també tenen serveis de secretaria i assistents, per tant, gaires necessitats més no haurien de tenir, i els partits com a tals és de suposar que s’haurien d’auto-mantenir amb les quotes dels seus afiliats, o no és així?.

Llavors, què justifica aquestes subvencions?. Algú sap el que ens costa realment el sistema polític que tenim?. Perquè a més dels polítics electes, tenim dotzenes, centenars, milers(?) de càrrecs a tots els nivells, més o menys inútils, designats a dit entre parents, amics, coneguts i saludats però, i per sobre de tot, fidels i que cobren de l’administració, no dels partits.

I mentrestant tenim els polítics professionals del nostre país barallant-se per formar Govern després de no sé quantes setmanes de les eleccions. No voldria ser malpensat, però, perquè es barallen?, pel be del país o pel repartiment del pastís?.

Agustí Vilella i Guasch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!