6 de març de 2021
0 comentaris

NO HO VEUEN?

Periòdicament m’imposo a mi mateix no parlar ni d’españa ni dels españols, al cap i a la fi ni és el meu país ni són els meus compatriotes.

Però també periòdicament hi ha moments, com ara, en que no me’n puc estar, amb els embolics del seu rey i la seva cort (no gaire celestial per cert). Que no ho veuen els españols?, i no parlo d’aquella massa amorfa que abans definien com “el populacho”, no, parlo de gent preparada, llegida, viatjada, parlo del que podem definir sense por a equivocar-nos, com la elit del país (el seu).

Empresaris, dirigents polítics, jutges, acadèmics, professionals, artistes, esportistes, etc.; tota aquesta gent s’empassa sense mastegar les barrabassades que els fan dia si dia també els membres d’una inefable família encapçalada per un senyor molt afeccionat a caçar elefants i festejar (que fi que queda així, eh?) princeses.

Ho veu el món sencer com es pot constatar donant un cop d’ull a la premsa internacional i ells no?. I si ho veuen, perquè no tan sols s’ho empassen si no que s’apliquen diligentment a tapar-ho i a fer veure que no passa res?; tant i tant s’hi apliquen que els que tenen poder per fer-ho empaperen i empresonen gent per dir, cantant o no, el que tothom pot llegir, sentir i veure als mitjans de comunicació. Ho fan per protegir la institució per ella mateixa, o perquè de la tal institució en pengen les seves proveïdes menjadores?.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!