23 de gener de 2021
0 comentaris

ESTALVIEM-NOS DINERS

La política, amb tot el seu entramat: partits, polítics, assessors, portes giratòries, cotxes i xofers, “prebendes” variades, eleccions, Parlament, Govern, etc., ens costa molts diners.

Als països normals poden discutir si els paga més o menys la pena mantenir tot aquest sistema. Al nostre estimat país, no cal perdre el temps en ni tan sols discutir-ho: no paga la pena, i no la paga perquè hi ha uns senyors que no han estat elegits per ningú, o al menys no n’han estat per allò que eufemísticament se’n diu “el poble”, que es passen pel folre el que votem la gent i veten elegibles, destitueixen electes, els empresonen si cal, coarten el Parlament, n’anul·len decisions i lleis per lògiques i fins i tot justes que puguin ser; per resumir-ho, fan el que volen amb el país, les seves institucions i els seus ciutadans.

Estem en mans d’aquesta gent, i com que sembla que hi continuarem estant perquè ningú no vol, no pot o no gosa dir prou, jo suggeriria una forma d’estalviar-nos molts diners que no és altra que tancar el Parlament, tancar la Generalitat, dissoldre el partits polítics, i que el país quedi (de fet ja hi està) a l’albir d’aquest petit nucli de persones.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!