6 de maig de 2021
0 comentaris

CASUALITAT, O NO

En política de casualitats n’hi ha poques, i si la cosa va entre españa i Catalunya, les casualitats no existeixen, en absolut.

En aquest petit país nostre portem més de cinquanta anys pagant peatges a les autopistes per no haver de passar per carreteres col·lapsades; a l’estat español fa cinquanta anys que tenen autovies gratuïtes (diferència entre un tipus i altra de carretera: les unes tenien peatges i les altres no).

A tots ens ha passat que hem agafat l’autopista per anar a altres punts de l’estat i tot d’una, ens donem compte que han desaparegut les antipàtiques cabines i podem anar lliurement, gratis i amb les mateixes prestacions i serveis; fins i tot fa uns anys, la “lideresa” Aguirre, en un moment on va sortir aquest tema, va respondre amb una negativa rotunda a posar peatges per les autopistes que entren, surten i circumden Madrid, amb el poderós argument de que “aquí no es costumbre”, ole tu.

Ara per fi el gobierno es planteja posar peatges a les vies ràpides i de gran capacitat de tot l’estat; pot ser que sigui que aquí el dia 31 d’Agost s’acabaran les concessions i s’hauran d’aixecar les barreres?. Qui sap, però és molta casualitat.

Agustí Vilella i Guasch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!