Agenda de la Terra al dia!

receptes d'activisme i guia cultural

27 de juny de 2012
0 comentaris

L’epicentre del cinema fantàstic català és al Vallès Oriental

un fotograma del curtmetratge

L’epicentre del cinema fantàstic fa dies que s’ha desplaçat al Vallès Oriental, i tindrà la rèplica més sonada demà al vespre al Cinema Esbarjo de Cardedeu en l’estrena de Búnquer Z, un curtmetratge gravat al millor escenari possible per una película del gènere: l’únic búnquer antizombi del món, construït per un veí de Cànoves al costat de casa seva. I això no és ciència ficció, és més real que dir que Espanya ens roba.

Tot fet amb criteri, la sala de quarentena, les càmeres de vigilància, els dipòsits d’aigua potable i de combustible, el vehicle antizombis i l’ampli espai per soterrar a refugi amb els queviures necessaris els 6 supervivents de la fi del món, durant un any sencer.

Al mateix fer, i per si ens quedavem amb ganes de més, a l’Esbarjo també s’hi projectarà L’Últim Refugi, la història documentada sobre la construcció d’aquest búnquer, amb entrevistes als seus protagonistes i la seva evolució.

Així doncs, demà dijous cap a Cardedeu, al Vallès Oriental. Tot plegat en dues sessions, a les 20h i a les 20.30h. al cinema Esbarjo, en coneixereu els seus protagonistes. Us n’adjuntem el tràiler per anar fent boca.

També en trobareu més informació aquí: http://bunquerz.blog.cat

I en aquest altre enllaç informació actualitzada al bloc d’en Dani, el constructor del búnquer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!