Agenda de la Terra al dia!

receptes d'activisme i guia cultural

25 de juny de 2012
0 comentaris

Catalunya diu prou

Cada dia que passa neixen noves iniciatives per ajudar-nos a prendre consciència de poble i canalitzar la indignació pels camins de la desobediència civil i l’activisme efectiu. 

Una d’elles és el lloc web Catalunya diu prou, que ens il·lustra sobre un grapat d’iniciatives cíviques que contraposen la legitimitat amb la legalitat imposada pels interessos d’alguns. Catalunya diu prou ens fa avinents algunes de les trames polítiques-empresarials per fer-nos pagar injustament fent passar legalitat com a sinònim de legitimitat.

Massa sovint el poder polític, o simplement alguns dels partits polítics, estiguin al govern o a l’oposició, tenen massa lligams amb els interessos empresarials, i això encalla l’avenç de les proposicions polítiques que per un costat els partits polítics fan veure que defensen, però que realment no estan interessats a tramitar-ne els canvis. I és que els atenallen els préstecs amb les entitats bancàries que defensen els interessos empresarials. Per això en l’era de la informació, ja no val resignar-se a votar cada quatre anys, el poder del poble és viu entre nosaltres cada dia que passa i és a través del consum i la desobediència civil més quotidiana on els individus passem a ser col·lectiu, poble, tenint molta més força que una sèrie de partits polítics lligats de mans i peus.

La injusta legalitat es desobeeix amb classe i responsabilitat, i és entre tots que ho farem tot!

 

la trama d'alguns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!