3 d'octubre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Catalonia is porn

Torna el Saló Eròtic a terres catalanes. És bo que en temps de crisis, siguem conscients del potencial que té la pornografia per superar les adversitats. Aquí van tres inicis de relat que ofereixo a Conrad Son per enriquir-se o a les institucions del país per salvar a Catalunya:

Per què li diuen TAE quan volen dir TETO?

El govern català, després de veure’s incapaç de fer front als interessos del deute, decideix crear un equip d’elit composat de megahereus i megapubilles per tal d’emetre un bons que es cobraran amb sexe. Catalunya torna a ser rica i plena i, paradoxalment, els “bons grecs” són els que tenen millor sortida.

Sense toros, però amb cornades
2012

Els toros estan prohibits a Catalunya, però la societat ha trobat una manera de reemplaçar-los mantenint l’esperit de la litúrgia. Cada diumenge, dos sementals catalans salten a l’arena en pilota picada després d’estar un mes sense practicar sexe. Per començar, unes noies animalistes fan un perfomance en pilotes per posar-los els pitons a to i, seguidament, una torera ha d’aconseguir no ser salvatgement “cornejada” pels sementals. El turisme torna a omplir la plaça de toros de les Arenes.

Retallades calentes

Degut a la crisis economica, Catalunya es veu obligada a fer grans retallades en sanitat i educació. Concretament a retallar els uniformes d’infermeres i col·legiales. La proposta genera un gran estalvi al país i fa veure el futur amb esperança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!