Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Valencians, que espanya no ens torne a enganyar!

Diumenge n’hi ha xafarranxo d’eleccions. Una altra vegada. I una altra vegada, els valencians tenim l’oportunitat de no equivocar-nos. De decidir pel nostre compte què volem, què volem per al camp, si ens en queda gaire, què volem per a l’escola, per als nostres fills, que volem als centres de salut, als hospitals, perquè els metges ens cuidem, què volem demanar-li al nostre govern i encara per oferir als nostres joves, una exiida digna per al seu futur. Sí, tot això ho decidim diumenge, si és important el vot i quina opció triarem.

Per endavant, cap dels partits espanyols, del PSOE al PP; de C’s a VOX, mai no han fet res pels valencians. Bé, sí, arruinar-nos. Robar-nos, corrompre, vendre’ns… Perquè mai han tingut interés per València, mai, si no era per xuclar-nos la sang, els impostos, la hisenda. I ens han deixat un rastre d’infrastructures defectuoses, vergonyoses, pobres o a mig fer, en canvi de fer-nos pagar com si tots els valencians fórem rics o, pitjor, fórem idiotes e mig a mig.

Així que diumenge tenim l’oportunitat de canviar definitivament, si volem començar una nova vida o si volem deixar un país en el qual els nostres jves tinguen cap oportunitat: d’una altra manera, llevat que sigueu dels que xuplen del pot, o participen de les llepades, repartiran pizzes o faran de cambrers, malgrat que hagen estudiat això o allò, o com a molt els pagaran un sou de misèria, perquè ells, el PP i el PSOE, ja se n’han encarregat, de buidar els calaixos, els bancs i les caixes.

I si sou vells, o pensionistes, o jubilats de quinzet, encara ho tindreu pitjor, perquè de tant com han robat, aquella quincalla política, no ens han deixat sinó les engrunes. Un pa sota el braç i qui vinga després que es muira a treballar amb el cap cot i el cul en pompa. Sí, aquells partits espanyols s’han gastat milers de milions durant anys en una ruïna, en els seus capricis, luxes i comptes propis, i es pensen que, perquè han adobat un camí, un tren, i un palauet, han complit en parròquia. Una merda de vaca, tots aquells polítics espanyols, sense excepció, han robat, enganyat, malversat o invertit en autèntiques ruïnes que afavorien els seus amigots, les seues famílies, i les seues butxaques. Sense pegar brot en la vida, que n’hi ha que s’hi han dedicat sempre, a la política de viure de no fer res, han gestionat pitjor que no es podia pensar, i ves si Europa ens havia enviat diners i diners, doncs han deixat l’hort erm, s’ho han gastat tot, i no tenen ni per pagar allò bàsic: retallades en allò esèncial, educació, sanitat, serveis, vells, atenció, dependència, en canvi d’augmentar la despesa en militars, armament, policia, empreses corruptes, i els comptes propis. Per això no els en falten mai, de diners públics.

Si, podem evitar aqueixa merda, diumenge, sempre que deixem de votar els partits espanyols, que no tindran pena en continuar robant-nos, furtant-nos fins i tot el patrimoni i el futur dels nostres fills.

Diumenge envieu-los a pastar!Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent