Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Una constitució feixista, no gràcies

Una constitució que permet el feixisme al parlament, que permet els presos polítics, que permet uns justícia feixista, amb franquistes vestits de jutges, amb franquistes vestits de fiscals, amb franquistes vestits d’advocats…, és una constitució què, model?, de transició?, de visionaris?, d’intel·ligents a seques? A cagar a la via! Aquesta constitució espanyola que permet el feixisme és un document feixista, interpretat i governat per feixistes.

Als valencians ja ens va bé, pel que sembla, aquesta ruïna política i econòmica, disfressada anys i panys per enfonsar-nos a la misèria. Que la festegen ells, i a escriure la nostra. Va, animem-nos a tenir decència política!

Però no, sembla que el govern valencià festejarà la constitució espanyola, malgrat que els jutges l’esgrimeixen contra els valencians: contra l’escola, contra el dret civil valencià, contra qualsevol cosa que faça pudor de valencià, els jutges espanyols, feixistes en la seua majoria, carreguen contra els valencians… Però el MH vol fer festa constitucional, per aquell document cagamànecs que mai, mai de la vida, no ha defensat els valencians, el contrari.

A cagar a la via la seua constitució.Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent