Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Ser espanyol ha de ser tan fotut, erre?

Espanya ha decidit, tota soleta, que internet la despulla exageradament. Despullada, espanya és el pitjor, un exemple que no agrada ni als aspanyols mateix. Bé, sempre n’hi ha dràcules, o vampirs, però aquests no compten. Volia dir que et lleves de matí, et dius errejon o pablo, i et mires a l’espill i, aleshores, t’has de cagar en la mare que t’ha parit, quin país que tenim , deuen pensar, ells tan filòsofs i saberuts. Cebollots, pare, d’ací no passen, cebollots i pegant a no gaire fins. Per això, en votar si han de tancar webs, o xarxes, o blocs, així com fan els països més inútils del món, els feixistes com Turquia per exemple, ells han de passar, passar de llarg l’espill i el model de país que tenen, pobres, perquè llavors, les xarxes, la xarxa, els pot despullar com de malparits són, fins a la columna vertebral: sí, espanya, el seu parlament, han decidit que cal amagar, tancar prohibir les xarxes perquè els xarxes no les governa el govern espanyol, perquès les xarxes són lliures, sí, i això ens despulla com som, d’inútils, d’incapaços, de feixistes, i no ho podem tolerar, podemos no, així que prefereixen tancar amb impunitat allò que no els convé, i deixar que campe lliure la borbonia, el clavegueram, la policia, la gc, la màfia, l’església, els mitjans que tot ho pinten del color espanyol que els convé, ai, quina fina sípia de democràcia: amb pp, psoe, c’s i podem, el cercle espanyol 2PiR, una circumferència perfecta, dominarà qualsevol nuesa: fins i tot la fina pell espanyola tan falangista: hom encara se sorprén que uns quants espanyols que es pensaven demòcrates, no fa gaires dècades, ara voten amb franquistes, feixistes o calaveres.

Espanya no té remei, no l’ha tingut mai, i per això proven de dominar també els pocs espais de resistència democràtica. Per cert, podemos erre i pablo, ja feu força per obrir la tv3 a valència o encara penseu que la merda espanyola no fa pudor?

A cagar la via, els aspirants de plató i sòcrates!Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent