Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Rita és la geperuda

Ella de segur que farà bé el paper, al cadafal, i milers de valencianes ploraneres i ploramiques lloant-li el parrús, amb tot de rams i flors i joies que semblen falses perles de per riure que volen aparentar tota la beator valenciana com no podríem imaginar: la coentor no és el pitjor, d’aqueix invent d’una ofrena d’herència franquista i feixistoide: hores i hores de televisió pública en favor dels ideals més conservadors: com que ja ens hem begut el caldo, mare, ara ens menjarem la clòtxina. Tant se val la democràcia, el laïcisme, europa, o la civilització: allò públic que paguem tots no és allò per on ells voldrien fer-nos passar a tots.
– No sigues burro, home, si és la seua festa.
Per això mateix, pretenen de fer-nos passar a tothom per aquest lladrocini cultural, l’exaltació de la coentor, de falsos plors i històries personals de cartró i misèria: milers d’aquestes que desfilen són protagonistes també de la conspiració corrupta contra els valencians, socis i votants del pp, dels casos emarsa, gurtel, ciegsa, falses ong’s i encara exemples majors: ploreu, donetes, per tant com ens heu robat aquests anys: i que la televisió que ens pohibeix als valencians de veure què fa l’escola, la musica, la literatura, o l’art, ens mostre dies i dies que fan els feixistots per festejar la seua església sectària i salvatge, en favor d’una església valenciana que fa anys va renunciar a la llengua, que ataca els valencians en cada missa, que ataca la democràcia mínima en cada acció que, ells, en diuen i volen passar per cristiana.
I tant que Rita farà bé el paper, de mare, de geperuda, de ploramiques, de falsa, de fallera gran, amb totes aquelles banderes ¡nternacionals, d’espana em sembla, i que la traca dure, per corrupta, per idiota, amb tot aquest forat econòmic i de dignitat que significa Canal9 en directe, que la merda entre per les càmeres en cada casa i que aquestes dones vinagre que passen per periodistes o màrfegues ens expliquen amb versets i retòrica tot el que van aprendre el primer dia de contracte: o xucleu o llepeu: falses, que valdríeu per als variatets rurals.
– Xe, vols deixar de fer el burro!
– Calla, calla, quina agonia, rita.  1. La societat Valencia està malalta. Alguns valencians fa temps ho diuen, pero s’els etiqueta de catalanistes, de traïdors al poble català…..i aixi va aquest poble, a la deriva de la seua identitat i al canyet económic, mentres els poderosos de sempre continuen robant els diners als contribuents, amarats els ulls de llagrimes d’alegria per la despessa “de categoria” que per tindrels bocabadats els hi llençen desde el poder.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent