Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Raons i perversions d’un@Vagageneral

L’escola ha tingut hui una incidència important en la jornada reivindicativa: pel que fa a la resposta de pares i mares perquè no portaren els fills a l’escola, la resposta ha sigut contundent: de fet hem sigut un màxim de 17 alumnes de 350, amb un suport del 98% del professorat.

Al llarg del dia hem anat seguint els incidents arreu del país, i València ha sigut una ciutat protagonista, potser perquè enlloc com a València, la perversió política del pp, de bancs i de caixes, de l’empresa gran, no s’havia manifestat amb aital intensitat.

A València s’han produït els excessos que enlloc no s’haguessen tolerat, si no és que representem una empresa bananera; com si València s’hagués convertit en pal de paller o prova de laboratori, un exemple a comprovar fins on podien tibar la corda de la pocavergonya institucional i política.

Enlloc com a València no n’hi ha imputats polítics en tota regla, que continuen governant. Enlloc com a València no s’han produït robatoris institucionals de caixes públiques, ni s’ha atacat la democràcia amb tanta ferotgia. Enlloc com a València no s’ha arribat al límit de la dignitat humana, per la baixesa ètica i moral dels seus governants. Que al remat són uns titelles d’uns altres titelles centralistes si voleu, governats anònimament per mercats, bancs i societats sense escrúpols, ni lleis acceptables.
Enlloc com a València no s’ha perseguit la cultura, la música, el teatre o la televisió perl fet d’expressar-se en la llengua dels valencians.
Cal dir-ho també, enlloc com a València malgrat els greuges, el desordre i la desregulació pública, ningú no ha tingut majories amb un càlcul tan orquestrat com trampós.
Encara ara, una majoria governant és encausada imputada i campa lliure i orgullosa per corts, conselleries, ajuntaments i diputacions amb total impunitat i, això fóra pitjor, amb la connivència i complicitat judicial: on arribarà la immoral situació valenciana dels últims anys.

Per què ens hauríem d’estranyar del caos valencià que viu ara la ciutat? Per què ens hauríem d’estranyar de la violència indiscriminada de la polícia contra el jovent? Per què ens hauríem d’estranyar que la primera valoració de l’alcaldessa siga de ‘normalitat’? Per què ens hauria d’estranyar que molts milers de valencians vulguen eixir de l’oscurantisme i la perversió on ens han portat aquest creminals del pp, o del psoe, a la majoria dels valencians i les seues (des)voluntats.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent