Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Quina Rua: Costa, Rambla, Camps

[Destinat sobretot a No-valencians]

La còpula del pp agafada en una operació il·legal segons informes de la policia i de El País: peperepe!

Conxorxa o conspiració: Camps obliga el jutge amic a traure la denúncia polícial contra el seu partit.

Un informe policial sobre el blanqueig de parets a la Generalitat valenciana: calç per soterrar qualsevol prova incriminatòria dels quatre apocalíptics.

Generalitat o bordell: a follar en barraca. Fins i tot Rambla, que semblava pur, acaba esquitxat pels escàndols del finançament il·legal. 

Canalet o mentida: TVcodificada contra la veritat. Canal 9 es querellarà contra periodistes o mitjans que proven de fer periodisme.

Els amics són per damunt dels jutges: o per darrere, a l’hora de riure-se’n dels valencians.

Quan la Justícia és un sainet: el tribunal superior de justícia valencià assaja els miracles de Sant Vicent, però s’estaquen el ditet pel forat del pany.

Si aqueixa notícia del diari de Madrid és certa, els valencians no tenim remei, si demà no agafem les corbelles, les forques, la falç, el xerrac, el martell, i la resta d’eines de la caixa de les obres bones i ens arribem fins a la GV, matinet abans que no trenque el sol. Allà traurem la verga de bou llarga i començarem a pegar-los fins que los arribem, a tota aquella colla de carlàmpios, polítics més falsos que Judes, fins que acaben espellats, malferits, i demanen clemència per la seua família, que les sangoneres prou que acabaran aixafades… I el jutge, que representa que és l’home més imparcial de la ciutat fins a l’albufera, que el passen pel tast morisc: expulseu-lo de sa terra, que trie vaixell i es pague el viatge amb aquell saquet de trenta monedes, i que tinguem sort que algú traga el tap perquè la barca faça aigua i la mar se l’engulga… 

-Més fàcil, xe moriu-vos aquest dissabte!

Els mestres no explicarem a l’escola que tot això és un malson, que a València la gent és neta, culta, noble, que sabem fer les pel·lícules sofisticades i amb més efectes que la ficció… 
-Que Sant Miquel els talle el nap!

-Xe, no sigues burro!   1. la còpula del PP. Aquest lladres munten orgíes orgàsmiques on tots copulen entre ells i celelbren la bona vida que es peguen follant-nos a nosaltres, els valencians. No em sorprén res del que passa al desgovern d’aquest país, i de segur que a tu tampoc. La merda ja no sura, ens regolta per dalt del cap. Camps i tota la seva colla són uns cadàvers polítics (almenys en un país normal hauríen de ser-ho). Però aquesta colla de fills de l’esglèsia catòlica no solten el mos i a més manipulen tots els estaments de la societat per tapar-se els ronyons. El que més em preocupa no és la manipulació ni la corrupció, sino l’estat de narcolèpsia, de sedació, d’intoxicació que viu el meu poble. RAUXA!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent