Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 7 d'abril de 2016

Montoro, ací no et volem per res

Montoro ens amenaça. Allà enllà, a ponent, sembla que és un esport, amenaçar els valencians. I els catalans. I els illencs. Des de madrit, fa centenars d’anys que ens amenacen. Amb tota la cara, la pocavergonya i el rostre de pedra.

L’amenaça té a veure amb el finançament. No només no pensen adobar-nos el desequilibri injust que patim els valencians, no, que fins i tot volen castigar-nos perquè no complim l’objectiu de dèficit que ells ens han marcat. Així que, o fem més retallades a l’escola, a la sanitat, als serveis —amenaça el menistre— o no sabem encara de què seran capaços. Ho sabem. L’orc es pensa que no ho sabem, però ho sabem. Venim sabent de quina cosa seran capaços tres-cents anys, així que no vindrà d’uns dies.

La vicepresidenta valenciana [ó] assegura que no trauran ni un euro més de l’escola, dels hospitals, dels serveis, d’enlloc… Ni un euro menys per als valencians. El menistre assegura que vagen preparant-se, els polítics, que vol dir que anem preparant-nos els valencians, per passar un calvari major. Com si la setmana de passió que acabem de passar els valencians, des del franquisme i més enllà, no hagués sigut suficient.

A més, assegura l’orc, que caldrà pagar la multa a Europa, perquè el govern valencià del pp va falsejar i mentir amb les dades. Ves, que no diu res de fer pagar la mentida als seus, ni vol encetar accions legals contra responsables de la política del pp valencià, mentre eren al govern i practicaven la il·legalitat de mentir i falsejar els comptes. No. Vol que els valencians paguem el frau que van cometre Camps, Rambla, Blasco, Rita, Fabra i tota la companyia baptismal del pp, beneïts de l’església i de la justícia durant tants anys. Que paguem i que salvem els seus sants, per bé que saben que aquests sant són refillets de cap a peus. Falsos cristians.

Tot plegat té una solució. Única: res que vinga de madrit ajudarà els valencians a millorar, a garantir-nos la dignitat, el finançament, els drets i l’equitat d’altres zones de la península. Res que no es gestione 100% des de València, no afavorirà mai els valencians. No n’hi ha prou de l’abús ordit tants anys, que continuen castigant-nos i volen continuar fiblant-nos. Que vol dir robant-nos. Res, xa. De ponent, ni oratge ni gent. Així que en resposta a l’amenaça, a les paraules d’insult del menistre Montoro, caldria una declaració institucional amb tota regla, des de les Corts i el Consell. Vosté, que coneix perfectament la injustícia financera que fa més de cent anys patim els valencians, vosté encara té la barra d’amenaçar-nos? Doncs, per això, el declarem persona no grata en aquest territori, persona no benvinguda, ni autoritzada per res. Per res de res. Vosté i qualsevol que tracte els valencians d’aquesta guitza.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent