Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Marlaska envia els goril·les a fer sang

El govern d’espanya va desbocat. El psoe se salta cada dia tots els límits de la dignitat, perquè s’ha posat entre cella cella derruir els drets humans, a sang si cal. El seu ministre torturador, Marlaska, treu cada dia els goril·les a pegar. Agredir, violar la pau i la protesta, prohibir el dret a manifestar-se, en canvi que els goril·les peguen, peguen sense contemplació, com si el franquisme més dur ens governés ara mateix: el feixista fraga.

És això que passa, el psoe s’ha tret finalment la carassa i ataca amb una violència intolerable. I els governadors, i els alcaldes, i els seus súbdits de províncies justifiquen la violència, perquè per ells, pel psoe, els policies mai no peguen prou, dins el feixisme, dins el franquisme, o dins el govern del GAL. Fer sang és l’objectiu, perquè els joves no puguen queixar-se dels colps que reben fa anys de qualsevol dels polítics espanyols.

Si l’única resposta al jovent, del govern espanyol del psoe&podemos, és la violència, la sang institucional que corre i embruta més encara aqueixa falsa democràcia dels borbons lladres, dels mitjans espanyols panxacontents, dels jutges fillsdeputa, d’un estat podrit fins a la mèdula, l’estat ha fet fallida i no mereix de continuar amb vida. L’excusa esgrimida fins ara és que pegaven per catalans, per poc espanyols, però peguen a València, que també troben que són poc espanyols, en el fons, i comencen a pegar en altres ciutats, perquè troben que la solidaritat amb els catalans no ha d’escampar. L’han d’aturar, perquè això seria alçar la llibertat i traure la bena dels ulls de massa gent. Peguen perquè van desbocats, asilvestrats contra els drets, contra la dignitat.

L’encesa direu que l’ha provocada el Hasel, però els motius ja eren més grossos, més sòlids, més contundents, feia anys. L’estat espanyol és un niu de corrupció que afecta totes les institucions, públiques i privades, d’un estat que ha consentit el feixissme des de l’any 1939. I el consentiment feixista encara dura, més infiltrat, consentit i camuflat que mai. També perquè Europa i la resta del món occidental s’han negat a intervenir en el càncer espanyol, i s’han amagat de denunciar què passava, anys i panys que ho saben, que els borbons són corruptes i feixistes, que els governs de torn han fet ús de tot tipus de crims i accions delictives per tapar, robar i enriquir els seus, que han traficat amb tota classe de merda, i han construït un esguerro polític que no enganya, ja no enganya ningú, per això la violència, els goril·les, la sang. Només els goril·les els permetran de continuar governant amb violència, només, i encara no hem vist res del que són capaços de perpetrar per perpetuar la merda que són.

Un dia, dos dies, tres dies seguits que els joves es defensen de l’agressió, d’aquest estat corrupte de psoe i podemos. Que també és el dels jutges, els retors i la resta de goril·les. Pobres joves, molts es pensaven que les trobades del 15M representaven una altra via, i comproven que els seus, els que pensaven que eren seus, els envien els goril·les, com feia Fraga i la resta de les bèsties. I tot plegat, encara n’hi ha mitjans que diuen que els peguen poc, als joves, que caldria més sang, més ferits, menys ulls, fins i tot voldrien morts…

Ves quantes coses van emblanquinant els progressites al govern més govern. espanya no falla mai. Mai.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent