Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Malonda i l’escola d’Almoines

El passat 11 de juliol, David Barelles, Director General de Personal de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, va comunicar al professor Batiste Malonda, director del Col·legi Públic El Castell d’Almoines, l’obertura d’un expedient disciplinari per no establir en la seva totalitat serveis mínims durant la vaga del 29 de març de 2007.

És preocupant l’escalada reaccionària que la Conselleria d’Educació duu contra el projecte del CEIP El Castell i la persona que el representa.

Les persones signants:
-Igual que les entitats i persones que han premiat i reconegut el projecte i el treball de la comunitat educativa del CEIP El Castell, i el seu director Batiste Malonda, (*), reconeixem i defensem aquest projecte com un dels millors exemples de la Renovació Pedagògica i de la construcció de l’Escola Pública Valenciana.
-Denunciem la persecució i l’assetjament contra Batiste Malonda per part de la Conselleria d’Educació, perquè renuncie a tota possibilitat de seguir al capdavant del projecte, tal com reclama la comunitat educativa d’Almoines.
-Exigim la retirada de l’expedient a Batiste Malonda, així com de l’informe negatiu de la seva gestió.
-Exigim la continuïtat de l’equip directiu del centre.
-Exigim la derogació de la Resolució de 16 d’octubre de 2007, la Instrucció de 17 d’octubre de 2007 i l’elaboració d’una nova normativa que permeta l’elecció de la direcció que desitge la Comunitat Educativa del centre. El cas d’Almoines és un exemple i un clar advertiment a qui confiaven en les possibilitats del procediment actual.
-Demanem a les organitzacions sindicals i ciutadanes que investiguen i denuncien els possibles delictes d’assetjament, persecució i prevaricació que hagen pogut incórrer els/les diferents funcionaris/es i càrrecs polítics de la Conselleria d’Educació.

TOTS SOM BATISTE MALONDA!
DIMISSIÓ DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ!

* Signa aquest manifest fent aquí un clic.
*http://www.eets.org/formula/mani.php
* Difon-lo entre els teus
(*) El col·legi d’Almoines va ser dels primers centres a aplicar l’ensenyament en valencià i la seva trajectòria ha estat reconeguda, entre més premis, amb el Baldiri Rexach, el Melchor Botella a la Renovació Pedagògica, i la Creu de Sant Jordi. 1. i ara què?

  Més llenya per a la desmoralització col·lectiva.

  Penseu agafar un bufet d’advocats de collons i portar a algú davant d’un tribunal i que pringue o què?

  PS: aquestes coses, Albert, em recorden l’acudit aquell:

  Nòvio al pare de la nòvia : vinc a demanar-li la figa de sa filla
  pare de la nòvia              : home,……….serà la mà !
  Nòvio                               : no, ja està bé de tanta masturbació.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent