Ulisses20

Bétera, el camp de túria

L’escola no emblanquirà el feixisme

Hom no pot entrar avui a l’escola amb normalitat. De fet, cap dia no podem entrar a l’escola sense l’esperit de llibertat necessària d’aquells grans mestres valencianistes, d’aquelles mestres que van ser mestres malgrat espanya.

Els calaveres jutges, fiscals i botifarrons van condemnar ahir la llibertat d’un jove que protestava pels abusos contra la democràcia. Els calaveres jutges actuen cada dia contra la democràcia. Avui és Dani Gallardo, demà seràs tu, o jo, perquè venir a per tu i a per mi és l’esport de la justícia espanyola, la màfia d’una pederàstia judicial encarregada de matar la democràcia coste que coste. Espanya és un estat que permet l’acció feixista des de la borbonia, els governs, l’empresa i els mitjans, i els jutges són el braç armat encarregat de tenir la dictadura present, encarregada dels afusellaments contra els demòcrates: l’estat espanya o l’estat marchena, tenen el repte de matar la llibertat i els drets. I tota la resta de partits espanyols consenten el genocidi, els presos polítics, la vulneració de drets: es neguen a investigar el terrorisme policial i polític, els borbons criminals, en canvi de permetre tota la resta d’abusos: violacions, desnonaments, acaçament, drets humans, tot li està permés a l’estat repressor. En canvi de matar la llibertat i llepar les baves als borbons.

Per això, com podem els mestres explicar continguts, o història, o matemàtica si no és pel filtre d’explicar, cada matí, abans de començar, que espanya ataca l’escola i l’ensenyament cada dia, ataca els homes, els joves, les llengües, els pensaments, i els condemna si no són prou feixistes… Cada dia, els mestres passem per alt l’agressió, l’estupidesa, la violència, si només que fem escola i oblidem el primer i principal dels reptes de l’escola: la dignitat humana, el respecte, la llibertat de pensar i de ser.

Escola i combat, contra espanya, contra el feixisme, contra la repressió, contra l’estupidesa dels jutges, si representen la misèria, la humiliació, la baixesa. Escola i combat, mestres!Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent