Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La multa de la justícia feixista espanyola

Fa uns anys van multar Acció Cultural, una entitat germana d’Omnium, només perquè facilitava de veure la TV3 als valencians a través d’uns repetidors que havíem pagat amb una subscripció popular. Les multes van arribar al milió d’euros, només perquè la televisió no era en espanyol, i tampoc no semblava espanyola, malgrat que molts dels programes eren provincians i submisos a espanya. Tant se val, les multes van obligar-nos a desconnectar els repetidors i els valencians ens vam quedar sense senyal. Un No-senyal que encara continua. La justícia feixista espanyola no considera que això siga un greuge, ni un tracte desigual, de tenir 100 cadenes de tV en espanyol i només una en valencià, encara no fa ni uns dies. Ens van multar severament, amb escarni, de manera exemplar, perquè sabérem que els feixistes del pp i dels jutjats podien actuar amb arbitrarietat, contra els valencians.

La mateixa arbitrarietat que ara els permet de multar OMNIUM cultural, per una enquesta que, els jutges feixistes espanyols, consideren que vulnera els drets del secret de dades. Xa, mira que n’hi ha empreses multinacionals, bancs, Íbex, i tutti quanti que han fet mal ús de dades particulars, ves que n’hi ha que saben què fem, què mengem i on caguem a cada moment, si el control legal i il·legal que en fan de les nostres dades és abusiu i ben productiu per ells, aqueixa caterva d’empresotes que fan i desfan el que els passa pel serengue. Però els feixistes de l’audiència han decidit de multar una organització cultural, en canvi de perdonar i deixar actuar amb impunitat criminals, gànsters, i organitzacions franquistes. L’arbitrarietat judicial? No, la injustícia feixista espanyola contra la justícia, si aquesta defensa la llibertat, la democràcia o els drets universals… Amb prevaricació, premeditació, nocturnitat, els militarots juficials es creuen per damunt del bé i del mal, si arriben a ser inútils!

 Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, RepúblicaValenciana, sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent