Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Fidelitat a la democràcia

Plató potser que hagués dit una altra cosa, sobre això, ‘fidelitat a la democràcia’ però penseu que ell va viure fa 2.400 anys aproximadament,era un aristòcrata culte i intel·ligent, i aquella jove democràcia, aquella, senyoreta de Cospedal, va permetre de carregar-se el savi Sòcrates. Però això era fa vint-i-quatre segles, quan el món era món i els pollastres es pintaven la cresta de roig.

Vostés i els seus menistrots, avui mateix han aprovat de regalar 1.400 milions d’euros, com qui diu quatre cafés i dos gintònics, a una empresa amigota i corrupta, ACS, del pinyol Florentino, en canvi d’un projecte de fum. Vostés i els seus amigots de l’altre partidot ara a l’oposició, que els va permetre la juguesca. I en canvi d’aqueixa pocavergonya de regal en un país en runes, volen denunciar la democràcia de Catalunya, perquè Catalunya, democràticament diuen que n’estan farts de vostés, dels seus regals, i de la seua mala gestió.

Saben els menistrots de divendres quants projectes de fum han aprovat els últims quaranta anys i a quin preu?

Vostés que cobren sobresous, sobres en negre, que cobren en espècies, regalots, targetes de caixes i bancs, vostés que gasten en luxes superflus, en iots, en sexe, en viatges, vostés que es gasten fortunes públiques mentre milions de ciutadans del seu mateix Estat les passen magres, les passen putes, les passen de diarrera, vostés són capaços de denunciar els demòcrates, mentre vostés i els seus, els fills, els néts, els pares de vostés, els iaios de vostés viuen del lladrocini, la corrupció i la cara del gos rabiós.

Sí, sí, els de vostés, els seus familiars, fills, néts, pares, gendres, cunyats viuen tan corruptes com vostés amb els mateixos luxes i els mateixos dinerets, aquells que no tenim els milions que les passem magres, com uns desgraciats.

Fins i tot els regalen llocs de privilegi, en empreses de privilegi, en canvi de no-res, de no fer res de res, cobren i cobren i tornen a viure dels luxes a compte d’esgarriar les subvencions europees, els diners públics, les reserves d’anys, els estalvis de la gent es mamen mentre dormim i ens creguem que el món va tranquil i segur, en les seues mans.

Vostés, senyoreta de Cospedal i Santamaria, que han consentit i furtat els diners destinats a ONG’s, en canvi de comprar-se pisos, que han estafat la Hisenda pública, que han tirat els diners en projectes de ruïna, que s’han gastat els diners d’Europa en cotxes, en vaixells, en complexos de mentida, en aeroports, en tresn de luxe, vostés ens amenacen, públicament i manifesta, a nosaltres que tenim la decència i el suficient coratge de dir prou, ací s’ha acabat la sarsuela, l’opereta, el sainet, la bufa de teatre que vostés, homes o dones de la política més dissortada que hem viscut en els últims cent anys, fa anys que representen en canvi de portar-nos a l’infern dels inferns, als mestres, als desvalguts, als malalts, als pensionistes, als joves, als desocupats, als artistes, als músics, als milers de botiguers que han hagut de tancar negocis familiars, per la ruïna que han provocat.… Vostés han arruïnat en un grapat d’anys l’única alternativa de millora d’un estat que és ara mateix el cul del món, d’Europa i de la resta, el cul d’un sac, el cul d’una mona, el cul d’un wàter que no té ni per pagar l’aigua que ha d’emportar-se els cagallons que vostés fan cada dia, senyoretes, perquè per molt empolainades o mudaes o ves saber com es presenten, no ens enganyen, fan aquells cagallons mundans, vulgars, avorrits, marrons o negres, durs o molls… Cagallons de tota mida i condició, però ves que n’hi ha que haurà d’anar a cagar al vol, per culpa seua. Si han de ser males persones, vostés.

Que els catalans volen anar-se’n? I els bascos, i els gallecs, i els valencians a poc que comencen a obrir els ulls d’encegats i cagamànecs. Però volen anar-se’n perquè vostés ho han provocat, els seus, tramposos, gàsters, lladres, mentiders, falsos, no poden fer-les de més grosses… que van robar fins i tot al Papa, vostés, a l’església que tant llepen, que si fa no fa és tan corrupta com vostés, perquè mengen del mateix pessebre, de la mateixa remolatxa, segó o ves a saber… Vostés poden amenaçar el que vulguen, tant com vulguen, matar-nos si ho proven, però no podran evitar allò que és natural, a poc que tinguem dos dits de front i els catalans ves si en tenen, de dits i de front: quan un s’adona de la pudor que fa la merda, no vol sinó pegar a fugir. I és això que vostés han aconseguit, mire si són brillants, una de ben gran en un plat damunt una meseta.

La fidelitat a la democràcia provocarà allò que vostés no poden evitar. Que la gent, finalment puga decidir. I decidirem. Més tard o més d’hora. I decidirem que, com vostés, mai més. I si és menester, nosaltres ens n’anirem a cagar a la via. I ens torcarem el cul amb una pedra. O amb un tarròs, com es feia abans, xa.

 

Perquè, abans que no a vostés, serem fidels a la democràcia.

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent