Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 12 de maig de 2009

Experiment Camps!

Enmig del safareig, de crisi mundial i profundament valenciana, ‘F’ fa el salt de la mar com un Atlant i viatja fins a Boston (oh, Boston i les bostonianes, deu pensar ‘F’), per tancar un contracte multimilionari a favor dels rics. Dels luxes dels rics. La perversió ací no amaga ni les formes, ja no ens aconformen molles, ni engrunes ni vergonya. Segons que pregava aquest dies Rouco i el papa mateix, cap de la sectum catòlica, caldria contenció, responsabilitat i, sobretot, prudència política i econòmica, que els últims anys havíem fet massa els espaviltats. Així que pense si no és que destinaven el discurs apostòlic a un sol apòstol: ‘F’. Però ves que el nostre Caesar màxim, ha tancat el pressupost i el contracte sense avançar dades, ni molt menys quantitats, amb els americans per llogar-los les barques i les maturrangues. No sabem què hauran de pagar els valencians (ell no pagarà res, pobre), per tenir tots els luxes de barques al port d’Alacant els propers quatre anys. Caram, com és d’important això, les barques i la seua eixida mundial. Tant se val el treball precari, l’acomiadament massiu, el desastre empresarial valencià, l’economia submergida, el fracàs de la política, la ruïna, i encara menys, li val la corrupció a dins del partit, o d’ell mateix. Tant se val, perquè els diners que no tenim, però que haurem de generar amb prèstecs i altres regalets, serviran per pagar el caprici, les dèries, i els estils polítics d’uns fatxendes com no n’hi ha hagut mai, a la història dels valencians, que aquests polítics van perdent estreps, mitjons i genolleres, com aquell cabdill romà… Com que veuen a prop la foguera, volen deixar-nos escurats els plats, els calaixos i el forat del nas.
La crisi afecta tothom , però ‘F’, més fatxenda no naix, fuig corrent a Amèrica a tancar contractes estiuents com si a València vivírem el gran Casino de la fortuna, i tot de nimfes, muses o dones d’aigua s’estigueren al servei d’un Sàtir econòmic que governa els valencians.
Collons, qui els il·lumina, aquests cervellets pelats untats de gomina?
Il·legalitzeu-los, abans no ens venguen la ciutat, la casa i els mobles, al primer Fumantxú de torn. Traieu-los el destí, el deliri, i declareu-los la incapacitat. Per cert, que no podem de cap manera declarar-lo, incapaç mental?  1. S’ha sabut de que tots els matins, el Molt Honorable sr. Camps, procedeix a apegar-se amb Loctite, eixa capa de caspa que atresora la seua persona. És per a no formar capa de neu sobre els tratges que duu.

    Si voleu saber més al respecte vos adrece cap a El Mundo (des de Lavapiés), Las Provincias (espatarrades), El Levante (feliz), Su sinRazón, Canal Vuit/Buit, Intereconomía, Libertaz Dichital, i més concessions als friends in The Bush-Ànsar’s Age. a compte i càrrec del pressupost de la Generalitat Sodomitzada.

    Continuaré informant-vos…..

  2. Incapaç mental ja ho és. El seu integrisme ultra-catòlic fanatista no el deixa veure més enllà de les seves enrònies, dèries i fanatisme orgullós. I això l’incapacita i l’incapacità des del primer moment per a la seva funció. Els valencians estem governants per un fanàtic incapaç, un allatolah catòlic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent