Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Entre GAL i democràcia, el PSOE triarà què

La pepera Anna Botella, dona del criminal Aznar, ella ex-alcadessa, gurú del café amb llet, delinqüent reincident, va regalar pisos de protecció a la màfia. Ella era màfia genuïna. Però els jutges van declarar-la innocent per allò dels pisos, potser perquè eren milers de pisos. Eren milers de pisos i milers de milions, sí, però d’aqueixa corrupció, què voleu els desgraciats, els jutges espanyols gairebé que li van regalar una medalla al mèrit judicial i polític. Això és espanya, la marca, sense remei ni miracle que ho cure, fa uns centenars d’anys. A la Botella amb pisos de merda, xa!

Els mateixos jutges també van decidir sobre uns quants demòcrates catalans; els volien robar els pisos propis, els pisos que tenien al seu nom (compareu uns quants pisos catalans amb milers de pisos espanyols, i compareu quina mena de jutges tenim. Sí, una màfia). Volia dir que els jutges d’aqueixa màfia van posar a subhasta uns pisos només perquè són pisos de famílies catalanes, demòcrates, però que eren en favor d’organitzar una consulta entre demòcrates. En canvi, allò no tenia res a veure amb fons voltor, ni amb màfies russes, ni amb la figa de la Botella, no sinyor, no tenia res a veure amb tot aquell pèl de figa, els milers de milions robats, els pisos desapareguts, i la democràcia política i judicial en un embut, en una cofurna. Un prostíbul, direu. La justícia espanyola, que és una altra màfia en mans de mafiosos (fiscals, ponents, advocats, polítics del pp i del psoe) van decidir de robar els pisos, les propietats, als demòcrates catalans, perquè eren catalans, fins i tot, si pogueren, els robarien la vida, com quan érem en l’època dels gal. Però això, en aquest merder d’una espanya sense govern i sense futur, tan robadora de pisos, Europa no ho veuria bé. O potser que sí, perquè mai no sé sap el fons feixista dels que ara governen Europa. Almenys ens agradaria de suposar que no ho miraria de manera agradosa, això, ni mal ni bé, sabeu?, però de manera agradosa res de res. Europa té uns límits democràtics… Els té? Perquè espanya en forma part d’aqueixa Europa, i ja sabem que espanya és un estat que no els té, els límits feixistes definits. O cal recordar que espanya (i el psoe) té empresonada la presidenta del parlament de Catalunya?

Com pot ser, això?, com passa encara això, al segle XXI? No tenim resposta, no tenim una resposta democràtica. Fóra com demanar a molts dels governants del PSOE que triaren, entre democràcia i gal, i què et penses que triarien? Sí, sí, ara mateix, en ple segle XXI, quan ETA ja s’ha retirat de la vida pública, què en penses, que triaren ells, els del PSOE? Potser que molts militants triarien Gal, que és com triar crim organitzat, borbons, i tota aquella colla de jutjats que s’encarreguen de decidir qui té drets i qui no. I a espanya, els drets universals no valen un quinzet, si els empresaris, els jutges i els polítics ho decideixen. Els jutges no trien si fas ben fet o no, perquè ets bo o no ets bo. No. La cosa va entre llepar prou el sistema, perquè el sistema ens puga pegar pel cul tant com vulga, o plantar-nos i dir: democràcia. Aleshores l’has cagada, l’has cagada del tot.

Per això que tenim una presidenta tancada, i molts joves tancats sense raó. I potser per això els altres presidents, bascos, valencians, catalans, gallecs, callen. Callen i faran vacances d’estiu, ai. Mentre tenen companys presidents a la presó en nom dels GAL del psoe i d’espanya, perquè és la mateixa cosa.

És el negoci redó a espanya, el negoci de les elits polítiques (que són les que renten la cara a Europa), els jutges i la police: ells poden robar, delinquir, corrompre, matar, però ai si vosaltres els poseu cara i ulls, ai si digueu marchena, o suprem, o lamela, o llarena… o marlaska o sánchez o calvo o puig: ai de vosaltres, volem dir!

Això no va només de democràcia, sinyors, espanya és un país de delinqüents, i els més grossos no són a la presó, justament. I aquest merder és com és.

[continuarà]

 

 Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent