Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Ells poden penjar-nos; nosaltres no podem penjar-los.

No podem penjar-los, o dir que volem penjar-los, fins i tot ni explicar el desig de penjar-los, no podem, perquè ràpidament tindríem la fiscalia al damunt. I els mitjans, i els falsos demòcrates, i coses pitjors. Tindríem espanya i la seua ombra damunt nostre per posar-nos a ratlla. Així que nosaltres no els podem explicar, ni exclamar, com ens agradaria de veure’ls, a ells, per por que fins i tot les paraules resultaren tan provocadores que es tornaren en contra nostra. Per bé que prou que ens agradaria, sabeu?, però no ho podem dir. De cap manera.

En canvi, ells sí que poden dir-ho clar i fort: pengeu-los. Pengeu-los d’allà mateix, fins que queden podrits, sense aire, sense aigua al cos, fins que la pell se’ls resseque i un colp de vent els trenque en mil bocins. Pengeu-los. Poden explicar fins i tot com ens han de penjar, perquè els mitjans els excusaran la pífia, els la perdornaran, per edat, per excés d’anys, no perquè el predicador siga un feixista, còmplice d’assassins, com en Franco, fins i tot li riuran les gràcies, al ministret dels feixistes. No passa res que ens acuse, que ens vulga penjats. No li passarà res, fins i tot li posaran medalles, ni li les penjaran, perquè no hi haja errors: li faran lloes, l’exhibiran com un trofeu. L’edat avançada en un catxalot antidemòcrata és un grau. No vull pensar fins on arribarà l’exaltació populista quan muiga, l’home feixista ministret que ens vol penjats, quan falte. Ui, no n’hi haurà prou paper per escriure tantes gràcies com voldrà explicar un exèrcit de periodistes demòcrates i fidels, a la seua causa d’Espanya i del feixisme, que dubte si no és la mateixa causa.
Mentrestant, els lacais, ací al nostre país n’hi ha una garbera, si bé no ens penjaran físicament, continuaran apallisant-nos, pintant-nos les façanes, agredint-nos verbalment i física, cremant-nos banderes i locals, amenaçant-nos, trencant-nos els vidres i la cara, si els cal, perquè per tots aquests no actua mai la fiscalia, ni els gendarmes, ni els municipals, contra aquests no actua mai res de res, i per això la impunitat, i ara que el feixista carcamal els done peixet.
Ells poden dir com ens volen veure, però nosaltres, malgrat que podem tenir el mateix desig per ells, no els ho podem dir. Que què pensem realment, de tot això?, i d’aquest pardal en particular? Ca, home, que s’ha guanyat a pols ballar de l’un costat i de l’altre, a dos pams de terra (trieu si penjat o colgat).  1. Aquest tipus vell és tan feixista com el partit al qual pertany i com el nacionalisme que predica. Ens vol als altres, als que defensem la nostra pròpia terra, la que ells ténen ocupada i dividida, penjats. No pot negar d’on prové, quina és la seva mentalitat, la del còmplice de l’assassí dictador.
    Puc desitjar el mateix que ell però a l’inversa? Sí, però la meva mentalitat tolerant i democràtica m’ho impedeix. M’impedeix fins i tot desitjar el mal per aquells que tant de mal han fet i continuen fent al meu poble, al meu país. Fraga: els energúmens com tú ja fà temps que sobren.
    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent