Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El pp dispara contra l’escola

Un informe de les caixes i de la banca espanola assegura que el PP ha arruïnat València, de fet, l’informe diu que dels anys 2007 al 2013, els valencians han passat a ser els més pobres de l’estat. No és estrany, doncs, que el pp vulga amagar les dades, continuar mentint i desinformant fins i tot als seus propis militants, ves si arriben a ser desgraciats pocapena.
Per venjar la torpesa d’una política d’idiotes, el govern valencià del pp ha decidit atacar la llengua dels valencians amb tota l’artilleria: de primer carregant contra els mitjans, prohibint-los o tancant-los, després contra l’acadèmia que ells mateix van inventar per desprestigiar la llengua, i ara mateix contra l’escola, l’últim dels reductes que encara no han pogut aterrar.
No és prou que fan de lladres, de corruptes, i d’¡nútils: no han aconseguit sinó portar-nos al pou més profund de l’estat que ells defensen: sense caixes ni bancs valencians, sense empresaris que pinten un rave, sense mitjans i sense diners, únicament ens queda la idiotesa, als valencians, que és el que ens continua governant, a cavall de rucs i lloques velles que no serveixen ni per traure el brou de l’olla. Ves com de desplomat han deixat el país, tants anys de desgovern, capitanejats per mamons que no saben fer la o en un canut.

Això, sí, mentre amenacen de mort l’escola, la consellereta bufava el pap a la vora de la reina de les gallines velles, que sembla que havia d’inaugurar una ferrà de quatre anses per a fer bunyols durant les festetes falleres i les processons de beatos i requetés.

Oh, naturalment que estem enfadats, i carregats de raons contra tanta hipocresia que vol fotre’ns i burlar-se, però tampoc no és lluny el dia que els portarem a la presó, per genocidi, per incapacitat, per un nivell d’incompetència que, en això i la mare que els va parir, som liders. Ves quina mediocritat de pollastregots ens ha tocat de suportar, en aquesta amenaçada democràcia que representa la marca pp.

Sort que aprofitarem tanta mala bava per atiar el foc escampat de la independència: amb aquesta demostració que amb espana, els valencians, no solament som a la cua d’Europa, ho som també també de múrcia, almeria, conca, extremadura… i per això mateix encara portem els estalvis a cajamar o bankia, si serem burros cap i tot. 1. PPrincippis:
  1- Hem subestimat el nombre d´individus estuppids que es dediquen a la ppolitica.
  2-La probabilitat de que els del PP siguen estúppids és independent de qualsevol altra característica dels altres partits.
  3- Quan no entenen que si els Països Catalans decideixen INDEPENDÈNCIA són els PPCC qui ha de decidir i no Espagna.
  4- Tots els partits están inclosos en una de les quatre categories fonamentals: incauts,intel.ligents malvats i gilippolles. Les quatre categories corresponen a les quatre àrees H,I,M,E (LO DISES AHORA?).
  5- Distribució de les freqüències: la major part del PP no actuen d´una manera coherent,es comporten com a persones estuppides,molt prop de la estupidesa PPura.
  6- Estuppidesa i ppoder: alguns ppolítics hereten dosis considerables d´estuppidesa, i gràcies a aquesta herència resten estuppits de per vida, perillosament potenciat (el perill) per la posició de poder que ocupen.
  7- El poder de la estuppidesa: els estuppids són perillosos i moniatos, perquè a les persones normals ens resulta difícil entendre comportaments estuppids,els estuppids no saben que són estuppids.
  8- Les persones normals hem subestimat el potencial nociu de les ppersones estuppides, ens ha costat entendre (20 anys) que votar estuppids es manifesta infal.liblement com un costosissim error: sanitat, educació,inmigració, llibertats d´expressió,avortament,treball, vivenda,..
  9- Els partits estuppids són els més perillosos que existeixen, i quan s´ajunten amb els altres, cames ajudeu-me, en un pais en decadència el percentatge d´estuppids va INCRECHENDO i condueix a la resta al poal del fem.
                                                                 Carlo M. Sippolla

  P.D. Avui divendres i els bous en el corro, au Kakau.-Durru-. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent