Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Abans de Nadal farem dejuni

Solidaritat i Dret a decidir al País Valencià han organitzat un jorn de dejuni a València en solidaritat amb els presos, els exiliats, els encausats, els amenaçats de la (in)justícia espanyola, i tants o més com espanya ens voldria en presó o morts, per excés de democràcia i de drets espanya és capaç de matar; per excés de feixisme, de premiar el més cabró.

A uns quants dies de Nadal, espanya s’ha encaparrat a castigar-nos-el amb amenaça i traïdoria, en veure que Catalunya no afluixa, ni una part dels valencians, ni l’Europa dels pobles. No afluixem malgrat l’angúnia a la qual ens sotmeten i endavant les atxes, les idees, la resistència, i la llibertat.

Els valencians també ens apuntarem al dejuni, i a tallar l’A3 que condueix a Espanya, si aquell plet de les taronges que van signar el PP i el PSOE a Europa, per enfonsar l’autoestima dels valencians, no ens arrossega més avall de l’infern, els filldeputes. Si cal tallar l’A3, els llauradors de la terreta es plantaran amb els tractors el 21 de desembre. “Foc al camírrel que porta a Espanya!”, cantaran els llauradors d’AVA, que és la nostra extremadreta del camp. El camp valencià encara està governat per franquistes i estúpids.

Però no ens avancem a les tronades: el 20 de desembre a migdia començarà a València un dejuni fins a migdia del 21, organitzat per Solidaritat amb Catalunya. Jo m’hi he apuntat i ja vos explicaré què passa durant unes hores de dejú, que la seu d’atenció i solidaritat serà la Societat Coral el Micalet. Si voleu apuntar-vos-hi,  a fer solidaritat, aquesta vegada sí que serà de franc i d’estalvi: només líquids i un control mínim de salut.

Molts ànims i coratge fins a la República valenciana.

Vet ací el comunicat oficial i el correu per apuntar-vos-hi:

AMIGUES I AMICS, HEM DECIDIT CONVOCAR UN DEJUNI COL·LECTIU EN SUPORT A LA VAGA DE FAM DELS PRESOS POLÍTICS JORDI SÁNCHEZ, JORDI TURULL, JOSEP RULL I QUIM FORN I DE L’ALCALDE DE MONTBLANC JOSEP ANDREU A VALÈNCIA.

TINDRÀ LLOC A LA SOCIETAT CORAL EL MICALET ENTRE LES 12.00 h. DEL DIJOUS 20 DE DESEMBRE I LES 12.00 h. DEL DIVENDRES 21 DE DESEMBRE.
AMB AQUEST CORREU US ANIMEM A PARTICIPAR-HI I A EXPRESSAR LA VOSTRA ADHESIÓ PERSONAL I/O COL·LECTIVA A LA INICIATIVA (ENVIANT-NOS UN CORREU A AQUESTA MATEIXA ADREÇA).
GRÀCIES PEL VOSTRE COMPROMÍS.
PERQUÈ LA DEMOCRÀCIA I LA LLIBERTAT ÉS COSA DE TOTS.
SALUT, SOLIDARITAT I REPÚBLICA!!!!

https://solidaritatambcatalunya.blogspot.com.es/

 

 



Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria, mestres d'escola, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent